expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, March 27, 2019

Storage box besar untuk babyE

Salam. Puas hati dapat beli storage box besar untuk simpan segala mainan dan toys babyE. Lama gak survey kat Shopee sebab banyak pilihan and nak pilih seller yang bagi price terendah. Finally dapat juga untuk saiz XL (besar) tak sampai RM30.00. Oklah. Sebab most of the seller untuk size besar box ni price more than RM30.00. 


Excited babyE dapat box warna-warni ni. Siap ada roda lagi bolehlah  dia bawak main jalan sana-sini. Saya berkenan dengan box ni sebab warna dia cute, plus binaan dia pun selamat untuk kanak-kanak. Takde bucu tajam-tajam. Kalau kotor nak bersihkan pun senang. Saya beli kat Shopee sebab harga jauh lebih murah untuk storage box saiz besar dan berkualiti camni.


Toys babyE makin banyak, mommy nya pula tak suka sepah-sepah, so ada box ni bolehlah simpan semua toys dalam ni. Sebab bekas sedia ada dah tak muat. Akan datang tak tahulah. hehehe..



Misya : Ajar anak mengemas dari kecil.

3 comments :

Syaza said... Reply To This Comment

senanag nak kemas kalau ada storage macam ni kan. sumbat je semua..

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Syaza haha tula pasal. Especially kalau orang datang, mommy sumbat je terus sume dlm box ni. haha.. #sindrommakmak

ejulz said... Reply To This Comment

seronok dia :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...