expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, May 23, 2019

Selimut 'roti canai' kelakar atau menggelikan?

Salam. Hahaha 1st time nengok gambar bawah ni terus nak tengok banyak kali. Sebab confuse roti canai apa bosar bonar sampai boleh wat selimut gini? Hahaha... Kreatif la sungguh sape yang design selimut bercorak ala-ala roti canai ni. Tengok memang kelakar. Tapi lama-lama tengok geli pulak sebab terbayang the real roti canai orang dok bungkus badan pastu makan. Errrkkkk! Pengotor pulak rasa. Hahaha gitu la imaginasi saya ya. 





Nak beli kat mana selimut ni? Wallahualam.. Kalau ada pun saya takkan terfikir nak beli punya. Tak sanggup tido berselimutkan 'roti canai'. hahaha... Jangan ada pula yang suh penebar roti canai wat roti canai besar selimut. Tak memasal je karang. huhu..

Misya ; Susah nak cari roti canai Melayu.

5 comments :

PeRdU cINta said... Reply To This Comment

Mula-mula tengok macam lucu..bila tengok lagi jadi kembang tekak pulak..

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@PeRdU cINta Kan... pemikiran kita sama la! huhu

Jannah Ramli said... Reply To This Comment

Tak sanggup nak pakai selimut roti canai😅

mamapp said... Reply To This Comment

haha.. mmg terasa lapar plak tgk selimut ni

Azhan.co said... Reply To This Comment

AzhanAthirah:  lebih kepada geli.. Eeeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...