Cookie Cream Hokkaido Baked Cheese Tart sangat marvelous!

Salam. Peminat Hokkaido Baked Cheese Tart bolehlah cuba another flavour which is Cookie Cream. Saya dah lama tak makan Hokkaido Cheese Tart ni. Pernah saya share entry tentang Hokkaido Cheese Tart ni. Tapi hari tu lalu-lalu kat kiosk dia kat Alamanda tu terus singgah. Nampak ada macam-macam flavour termasuklah Durian. Tapi saya lebih berkenan dengan flavour Cookie Cream ni. Belilah sebijik bawak balik rumah.

Nampak rupa macam tak berapa menarik kan? Hehe...

Tapi bila try kopak ckit, wow ada krim dalamnya. Yummy!

Try gigit sekali, perghhh sedap lemak berkrim! Pastri rangup macam biasa walaupun berwarna hitam. Bukan hangus tau. hehe.. Combination cheese, cookie, cream dan pastry rangup tu wat feeling-feeling di syurga gitu. hahaha.. Overlah pulak kan! Hehe takpe sape belum try, bolehlah try..


Misya : Tak pandai wat kuih tart.

Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts