expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, August 23, 2019

Sambut Raya Haji ke Merdeka?

Salam. Dah nak sambut Merdeka dah pun baru nak share gambar raya Haji. Huhu.. Tapi sempena semangat Merdeka ni, my mom siap sarung tudung bertemakan Hari Merdeka raya Haji baru-baru ni. Hadiah dari adik lelaki saya. Meriah sungguh kan? Raya Haji biasa-biasa je. My mom masak lontong style Johorean. Tak sempat snap gambar makanan. Takpela share gamba kami ber selfie dan wefie sempena hari Raya Aidiladha tahun ni sebagai kenang-kenangan.


Ayahanda tercinta...

Bonda tercinta...

Kesayangan saya.. Mana babyE? Haha keletihan sangat so terlena. Maka kami ambillah peluang bergambar...

Raya Haji di Seremban.. Adik perempuan saya lagi sorang tak balik sebab Syawal hari tu dia dah balik.

Yang tercinta suamiku...

Ada macam pengantin baru tak? hehehe..;)



Oklah Selamat Hari Raya Aidiladha. Maaf Zahir Batin.. Pesanan saya,




Misya : Sentiasa ingat pengorbanan orang sekeliling untuk membahagiakan kita.


1 comment :

My New Blogger said... Reply To This Comment

pesanan yang last tu memang saya sokong 200%...
kena alert dengan isu2 camni...nampak isu kecil tapi ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...