expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, August 7, 2019

Tahniah Seri kini bergelar Puan Seri!

Salam. Congratulations Seri! Now dah bergelar Puan Seri yer.. huhu.. Seri is one of my officemate merangkap Pegawai Khas my big bos also. Murah rezeki dapat new position then kahwin pula. Wedding beliau kat Seremban so wajiblah pergi sebab dekat ngan rumah my mom. 

Sempat kami abadikan kenangan dengan pengantin. Cantik sangat-sangat deko dari pintu gerbang ke khemah sampai pelamin. Terkagum jap saya sebab belum pernah jumpa wedding buat kat rumah yang khemahnya dihias sangat cantik. Saya lupa nak snap gambar khemah. Memang lain dari yang lain.


Tahniah Seri Rukiah & husband. Moga uols berbahagian till jannah. Cepat-cepat timang baby ya!;)

With other officemates.

The best part makanan sangat-sangat sedap! Sampai lauk utama habis maybe orang makan bertambah kot. But still ada lauk rendang daging pun sangat marvelous. My husband siap tambah nasi ok! huhu.. Nak ambil no.fon tapi biz card catering ni habis. Takpe nanti nak roger Seri bila dia dah naik keje.

Nampak sedap kan? Memang sedap! hehe.. Plus rasanya tak gunakan bahan perisa like MSG yang banyak sebab husband kata dia tak pening kepala pun lepas makan. Kalau banyak MSG such as Ajinomoto, confirm kejap je dah tangkap kepala. So memang terbukti catering ni masak sedap tanpa menggunakan bahan perisa buatan.



Misya : Sehabis baik tak gunakan MSG. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...