Mee Bandung Muar di Putrajaya

Salam. Buat warga Putrajaya dan berhampiran yang merupakan penggemar mee bandung Muar yang super marvelous resipi turun temurun Haji Marzuki, bolehlah try singgah di Presint Diplomatik Putrajaya. Last time during lunch hour takde idea nak makan apa dengan officemate. So we ols decide nak try mee bandung Haji Marzuki ni.

Me like always mesti nak ada udang. Besar-besar udang dia bagi! huhu.

Satisfy la dapat makan mee bandung udang galah ni. Sedap!

This one mee bandung biasa je. Still sedap!

Beside mee bandung, ada juga bihun soto. Not bad rasanya.

Restaurant ni masih baru dibuka. Selesa dan bersih.

So kalau round-round Putrajaya tak tahu nak makan apa bolehlah ke kedai ni @Presint Diplomatik Putajaya. No need to go to Muar, Johor if semata-mata nak makan mee bandung pure from there. hehe..


Misya : Berdarah JDT. 

Comments

  1. Wahhh... Senang la kan.. Dah ada area Putrajaya... LeYa duk PD.. Tapi ok je..tak jauh sangat.. Boleh singgah nanti

    ReplyDelete
  2. alamak sedapnya mi bandung! x ingat bila last makan

    Lifestyle Blog | The Grey Lines Between

    ReplyDelete
  3. Mengancam sungguh saiz udang tu.. hehehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts