Hadiah farewell atau hadiah persaraan?

Salam. If anyone read my entry about farewell ceremony HERE, ni saya share pula hadiah-hadiah yang saya dapat sempena farewell tersebut. Alhamdulillah rezeki. Yang paling best, boleh dijadikan kenang-kenangan in the future. Jom tengok apa hadiah saya dapat. 

Main present from team Cawangan PMA. Frame comel tertulis kata-kata ucapan yang sweet from rakan sekerja. Terharu sangat-sangat. Thanks guys for all the wishes and du'a. really appreciate it.

Suka sangat hadiah ni. Simple but sweet..




Mommy dapat hadiah, Erina yang excited ya!

Selain frame, ada juga hadiah special set lampu hiasan from IKEA. Tq so much! Bukan 1 but 2 sebab hadiah belated birthday untuk Septemberian pun dapat juga. huhu.. Boleh guna nanti hias rumah.

Frame yang comel ni tak pasti bila boleh gantung. Bcos saya stay di quarters kerajaan. Nak tebuk-tebuk dinding, alahai sayang sebab bukan rumah sendiri. Takpe, simpan dulu. If ada rezeki dapat duk rumah sendiri, bolehlah hiasi dinding dengan cute frame ni.

Baru tukar cawangan, dah dapat hadiah camni. Tetibe feeling macam orang bersara (pencen) plak dapat hadiah. hehehe.. Lambat lagi nak retire. But planning kalau boleh before 50 years old (if panjang umur) nak retire. Want to spend more times with family, beribadah and vacation - jenjalan melihat dunia. Amin.. Yang penting saya dapat jalankan tugas dengan baik di Unit baru dan dapat good communication dengan semua rakan sekerja. Biarlah farewell persaraan nanti orang sedih dengan perpisahan bukannya happy sebab tak suka kita. Ahaks..  


Misya : Perjalanan masih jauh untuk meninggalkan kenangan terindah.


Comments

  1. cantiknyaa hadiah tuuuuuu. selamat bertukar cawangan!

    ReplyDelete
  2. lawanya frame tu. Tukar cawangan pun orang hargai gitew~

    ReplyDelete
  3. semoga dipermudahkan..Ummi pn kalau da ada anak 4 5 orang rasa nak retire hhehehheh

    ReplyDelete
  4. cantiknya hadiah hadiahh :)

    https://sayesyadiya.blogspot.com/2020/01/pilihan-airport-transfer.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts