expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, February 4, 2020

Brooch set from my new boss

Salam. Cantik tak brooch set ni? Cute rite? Hehe.. Actually ni souvenir from my new bos kat Cawangan baru, En. Shanmugam. Kebetulan last week dia outstation ke Sabah, so dia belikan souvenir untuk semua staff. Siap dah bagi-bagi nama lagi untuk every brooch. So saya dapat design brooch yang ni. 2 ekor butterflies (angka 2 lagi?) hehe.. Memang tahun 2020 ni agak unique for me.


Comey tak? Saya memang comel. Ahakss! ;) 

Time-time pregnant ni memang saya malas betul nak melawa or melaram. Tak tahu la nape. Mekap pun tak pakai macam selalu since early pregnant sebab morning sickness agak teruk. So entah bila saya nak pakai this brooch. Lepas beranak nanti lah kot iols pasang badan balik. Wakaka..

Thank you Mr. Shan for this cute brooch. Memang kat Sabah banyak jual and murah-murah plus cantik-cantik. By the way hanya staf perempuan je dapat. huhu.. Moga murah rezeki En. Shan.



Misya : Rezeki dapat bos baik.

10 comments :

ezy.xixii said... Reply To This Comment

cantiknya brooch..

sama mcm sy pregnant tu la mls nk melawa..
org ckp ank amek seri tu.. haha..

Han Hanni said... Reply To This Comment

Cantek brooch.. Juah terbang dari Sabah. Cantek macam ni kata tak melawa? Kalau melawa, lagi wowwww canteknya

dya nasir said... Reply To This Comment

Seronoknya dpt ole2 dari bos.hehe

Misya said... Reply To This Comment

@ezy.xixii tula pasal.. huhu

Misya said... Reply To This Comment

@Han Hanni haha ada2 je hani ni ya.. ;)

Misya said... Reply To This Comment

@dya nasir Alhamdulillah rezeki. hehe

ray said... Reply To This Comment

itso kiotttttt

mamapp said... Reply To This Comment

Happy 2nd Birthday Dhiya Sherina cantiknya ibu mengandung

Misya said... Reply To This Comment

@mamapp Tq mama..

Misya said... Reply To This Comment

@ray Which one yang kiut? Me or the brooch? hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...