expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, February 18, 2020

Cookies misteri atas meja, rupa-rupanya...

Salam. Pagi-pagi datang office terkejut ada orang letak Famous Amous cookies ni atas meja. Mysterious sungguh sebab tiada nama pemberi tertulis. Nak makan, risau plak karang ada orang jampi-jampi. Tak memasal kena mandrem, haa sudah... Wakaka! Siasat punya siasat, oh rupa-rupanya pegawai kontrak saya, Amira yang bagi. Kebetulan awal Januari hari tu, kontrak beliau tamat. So sebagai penghargaan, Amira hadiahkan saya dan kengkawan 1 team cookies ni. Ok boleh makan dengan tenang. Hehehe.. Thanks Amira!


Sebelum tu kami belanja Amira makan kat Padi House, Putrajaya. Last-last my senior, Kak Has yang belanja kami semua. Alhamdulillah rezeki berganda-ganda!

Actually bukan Amira (tudung hijau) sorang je yang dah habis perkhidmatan, saya dan Nida (tudung pink) pun dah tak berkhidmat lagi dalam team ni. Kami ditukarkan ke Unit lain. Dats why Kak Has belanja kami semua. Masa ni lah first time saya makan kat Padi House ni. Memang sedap!


To Amira, moga terus maju jaya di luar sana. If ada rezeki sambung balik kontrak kat sini, welcome back to us. hehe.. Bcos khidmat kamu diperlukan. Antara Pegawai kontrak yang sangat rajin dan willing to learn everything yang kami pernah hire. Moga murah rezeki, dipermudahkan urusan hidup, all the best Amira! Jangan lupakan kami kat sini tau dik..



Misya : Pernah jadi pegawai kontrak hampir 2 tahun.

5 comments :

Umi Nazrah said... Reply To This Comment

alhamdulillah terungkai satu persoalan ^_^

ezy.xixii said... Reply To This Comment

alhamdulillah.. rezeki dpt biskut free..

tu la kan kalo xtau sape bg risau jgk nk mkn..
terungkai dh misteri.. haha

Mell said... Reply To This Comment

Rezeki biskut famous amos... sedap tu... saya suka.. 😍
~betullah... saya pun jenis takut nak makan kalau tak tau siapa empunya badan yang memberi😄

Sha Mohamed said... Reply To This Comment

Alhamdulillah rezeki..

Shuhaida said... Reply To This Comment

takut nak terima kalau tak tahu sapa empunya.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...