Erina 1st time tengok bowling

Salam. Last month husband and kawan-kawan officenya set main bowling kat Alamanda, Putrajaya. Dekat sangat ngan rumah, tak patutlah tak join sekali kan. Plus Erina tak pernah pun dibawa ke pusat bowling. Tak main pun tapi sekadar bagi tengok dikira bagi exposure juga la kan kat anak? Mommy nya dah berat bawak perut takleh nak main bowling. huhu. So tengok jela daddy Erina main bowling with his friends. Tak ramai pun around 5 orang camtu. Oklah dapat berkenalan dengan kengkawan husband. Lagi pun bosan dok uma weekend takdak watpe. So lets enjoy our photos here..


1st time bawak Erina ke tempat ni, so dia macam curious la dengan semua benda kat situ. Daddy nya tukang explain. Haha..



Bila ramai-ramai orang, anak saya ni pemalu sikit. So duk la berkepit dengan mommy sepanjang masa. 

Anak beranak sama je suka selfie. hehe..


Next time bolehlah plan main bowling sendiri bila anak dah besar-besar sikit. Ni pun banyak lane yang tak function - system failure. Okla setakat untuk main santai-santai bolehla..

Orite setel 2 games. Jom balik!


Misya : Tiada bakat dalam sukan.

Comments

  1. Comel je Erina. Sama dengan anak saya depan orang malu² siap gigit baju lagi. Haha

    ReplyDelete
  2. @aienienka oyeke.. Tapi senanglah jaga sebab tak lasak sgt. hehe

    ReplyDelete
  3. Sama dengan anak saya.. mula-mula pertemuan tu malu-malu.. nak dengat suara tu.. memang payah la😄

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts