expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, February 14, 2020

Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends

Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends. Ini adalah sticky post sehingga 29 February 2020 nanti. So sehingga itu, entry terbaru mama ada di bawah post ini ye. Jom ramai-ramai join Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends.



Giveaway Wang Tunai Mamapipie




Syarat-syarat Penyertaan Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends


  1. Terbuka kepada blogger yang menetap di Malaysia bagi memudahkan urusan bank in wang tunai
  2. Buat satu blog post bertajuk "Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends". Tepek banner di atas beserta link ke post ini.  Boleh copy code html yang mama dah sediakan di bawah post ni bagi memudahkan kerja korang.
  3. Tag 3 rakan : Umi Nazrah, Muhammad Naim Abdullah dan Tiara Sapphire
  4. Wajib Follow Youtube ibusyurga: Klik Sini -> Youtube ibusyurga
  5. Wajib Follow & Letak Blog di bawah ke dalam Bloglist korang
Ini syarat wajib dan mama akan check satu.. satu.. Kalau tak patuhi syarat ni korang akn disqualified.

Mama galakkan korang rajin singgah dan komen blog penaja kerana hadiah utama akan dipilih sendiri oleh penaja. Mama pun tak pasti bagaimana cara mereka akan memilih pemenang nanti..

  • Digalakkan Follow Media Social Mama: Instagram FB Youtube Twitter FB Page
  • Last sekali, tinggalkan link pernyertaan korang di post ini.
  • Tarikh tutup giveaway adalah pada 29 Feb 2020 11.59 malam. 
  • Insya Allah, pemenang akan diumumkan pada 5 mac 2020


Hadiah Wang Tunai RM1000 - Senarai Hadiah

Wang tunai sejumlah RM 1000 akan dihadiahkan kepada 17 orang pemenang.. Banyak kan.. Alhamdulillah, Semoga murah rezeki penaja kita. Sama-sama kita doakan agar penaja-penaja kita sentiasa murah rezeki dengan rezeki yang berkat, diberkati Allah dan bisnes sentiasa menjadi. Seramai 17 pemenang akan dipilih memenangi total RM1000 nanti. Pemenang hadiah utama akan dipilih sendiri oleh pihak penaja. Jom tengok senarai hadiah yang akan dimenangi:

Hadiah RM200 (Seorang Pemenang)

1 x RM200

Hadiah RM100 (2 Orang Pemenang)

2 x RM100

Hadiah RM50 (14 Orang Pemenang)

14 x RM50




Misya : Hope ada rezeki baby dalam perut.

13 comments :

Nor Ain Rusli said... Reply To This Comment

Semoga berjaya :)
Singgah dari GA yang sama (:

https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

Umi Nazrah said... Reply To This Comment

yeay dah join ^_^

Warisan Petani said... Reply To This Comment

Mudah2an ada rezekinya nanti

Farhana Jafri said... Reply To This Comment

good luck sis!

Muhammad Naim Abdullah said... Reply To This Comment

Semoga berjaya ya.. Naim pun dah join hehe

Syadiya Khairul said... Reply To This Comment

goodluck sis aimi :)

https://sayesyadiya.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

Tiara Sapphire said... Reply To This Comment

gudluck awak :) ♕Tiara Sapphire♕

aienienka said... Reply To This Comment

Semoga berjaya. ^^

Sayidah Napisah said... Reply To This Comment

moga berjaya kak aimi! :D

ray said... Reply To This Comment

Alla da best sis. semoga ada rezeki menang.

ray singgah follow sini #2242 ^^

mamapp said... Reply To This Comment

Alolo cute. Ada baby comel dlm perut ye. Insya Allah kalau rezeki tak ke mana.. Tq Misya sudi join Dan support GA mama.. good luck ye

Nisha said... Reply To This Comment

Hai~! Nisha singgah sini dari giveaway yang sama ^^
Goodluck ya ^^
https://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

CikPuan FiDa said... Reply To This Comment

good luck ya...
BW dari GA yang sama...

http://hatinufid.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...