expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, February 18, 2020

Review blog Shuhaidah Saad

Salam. Last but not least, nak review pemenang kedua my segment HERE iaitu Shuhaidah Saad a.k.a NSMS. Kalau tadi saya review blog Miss Mulan yang sempoi, blog NSMS lagilah sempoi! hehe.. Rasanya macam dah lama kami connected (follow 1 sama lain), then baru-baru ni nampak NSMS macam active blogging semula. Sebab beliau start blogging lebih kurang sama dengan saya juga if tak silap. So bila baca details About NSMS, oh dats whyla jarang nampak beliau update.


Blog nya sangat sempoi sampai header pun 'nsms' sahaja. hehe.. Mencerminkan beliau memang jenis yang simple dan tak suka messy agaknya. But entry-entry beliau agak menarik sebab ada kisah beliau travel, family, kesihatan dan sebagainya. Sesekali beliau join segmen anjuran blog lain. Kekemasan blog pun ok. Senang nak cari widget yang ada. Hopefully NSMS teruskan ber blogging. Syoknya beliau kini dah jadi full housewife. Saya sendiri pun still learning and pernah sometime tak update entry berbulan-bulan sebab busy especially dah beranak-pinak ni. Haha.. TQ again NSMS for joining my segment and congrats terpilih untuk di review. Kipidap! :)


Misya : Anak bukan alasan untuk teruskan hobi.

6 comments :

aienienka said... Reply To This Comment

dia punya sempoi kdang rasa macam dia masa seorang gadis. Haha

Umi Nazrah said... Reply To This Comment

alhamdulillah tahniah untuk shuhaidah ^_^

ejulz said... Reply To This Comment

terbaek :)

Mell said... Reply To This Comment

Tahniah Shuhaida😊

Sha Mohamed said... Reply To This Comment

Wah.. nice review.. Congrats shu..

Shuhaida said... Reply To This Comment

Alhamdulillah sudah kena review dgn kak Misya.. hehe.. sekarang sudah bekerja kak, tak boleh duduk diam di rumah dengan anak sudah ke sekolah.. hee..

part header tu kak.. hahahahah inshaAllah akan shu usahakan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...