PENCARIAN BLOG LIST PERTAMA ELLY MATIN

Klik untuk join

If ditanya apa favourite lipstick saya, of course SuperStay Matte Ink by Maybelline ni. Obses sangat sampai saya beli hampir semua warna tiap kali ada promo kat Watson @ Guradian. Hehe.. Why? Sebab dalam banyak-banyak lip matte yang ni paling sesuai dengan bibir saya. Tahan lama, tak comot and water proof. So tak perlu asyik nak touch up je lipstick if gi mana-mana. Self-confidence pun meningkat!



Misya : Time pregnant malas nak makeup.

Comments

  1. haha biasa orang kata malas nak mekap anak perempuan tapi xtau la. ^^

    ReplyDelete
  2. @aienienka oyeke? tapi masa anak 1st saya rajin nak melawa, kua baby girl. hehehe

    ReplyDelete
  3. Good luck kak. Tak pernah nampak pula lipstik ni. next time nak usha.. hehe

    ReplyDelete
  4. wah, kita tatau lipmatte ni macam mana, tapi saya memang peminat lipstick dari maybelline

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen. Moga ada rezeki nanti

    ReplyDelete
  6. selamat segmen.. semoga berjaya ^^

    ReplyDelete
  7. moga berjaya :)

    gee suka juga yg maybelline ni

    ReplyDelete
  8. Selamat bersegmen dan semoga berjaya masuk bloglist

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts