expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, March 4, 2020

PENCARIAN BLOG LIST PERTAMA ELLY MATIN

Klik untuk join

If ditanya apa favourite lipstick saya, of course SuperStay Matte Ink by Maybelline ni. Obses sangat sampai saya beli hampir semua warna tiap kali ada promo kat Watson @ Guradian. Hehe.. Why? Sebab dalam banyak-banyak lip matte yang ni paling sesuai dengan bibir saya. Tahan lama, tak comot and water proof. So tak perlu asyik nak touch up je lipstick if gi mana-mana. Self-confidence pun meningkat!



Misya : Time pregnant malas nak makeup.

13 comments :

Muhammad Naim Abdullah said... Reply To This Comment

Semoga berjaya

aienienka said... Reply To This Comment

haha biasa orang kata malas nak mekap anak perempuan tapi xtau la. ^^

Misya said... Reply To This Comment

@aienienka oyeke? tapi masa anak 1st saya rajin nak melawa, kua baby girl. hehehe

ejulz said... Reply To This Comment

selamat bersegmen :)

Elly Matin said... Reply To This Comment

Good luck kak. Tak pernah nampak pula lipstik ni. next time nak usha.. hehe

Tiara Sapphire said... Reply To This Comment

selamat bersegmen :)

Warisan Petani said... Reply To This Comment

Mudah2an tersenarai nanti

dariilhamkehati said... Reply To This Comment

wah, kita tatau lipmatte ni macam mana, tapi saya memang peminat lipstick dari maybelline

shima jelani said... Reply To This Comment

Selamat bersegmen. Moga ada rezeki nanti

Nurulatika Yunus said... Reply To This Comment

selamat segmen.. semoga berjaya ^^

Ziana Eunos said... Reply To This Comment

moga berjaya :)

gee suka juga yg maybelline ni

Azhafizah MN said... Reply To This Comment

Selamat bersegmen dan semoga berjaya masuk bloglist

syaz said... Reply To This Comment

Hi.Singgah dari segment yang sama and goodluck :).

https://toeverymelody.blogspot.com/2020/03/pencarian-blog-list-pertama-elly-matin.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...