expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, March 27, 2020

Teruja dengan Homemade Icecream by Creamade Creation

Salam semua. Anda peminat aiskrim? Atau teringin nak belajar cara nak wat aiskrim homemade sendiri? Just want to share with all of you, salah 1 produk aiskrim homemade, diasaskan oleh rakan saya, Kak Saadah Mastura iaitu Creamade Creation. Beberapa bulan lepas saya bertuah diberi peluang untuk review one of their new product which is aiskrim berperisa Candy Bubblegum. 

Comel tak saya? Eh silap! Comel tak aiskrim yang saya pegang tu? hehe.. Itulah dia aiskrim Candy Bubblegum. New flavour, baru je launching by Cremade Creation. Actually Creamade Creation ni memang sentiasa bereksperimen dengan flavour-flavour baru yang lebih inovatif mengikuti citarasa rakyat marhein zaman sekarang. huhu. 

Untuk Candy Bubblegum ni seriously sangatlah sedap! Bau dia sangat wangi dan menyelerakan. If uols pernah makan chewing gum, ala-ala gitulah bau dan rasa dia. But this one lagi super yummy!

Thank you founder Creamade Creation sudi bagi saya rasa aiskrim Candy Bubblegum ni. For those yang interested untuk dapatkan aiskrim ni boleh visit fanpage Creamade Creation atau singgah IG dorang di SINI. Ada servis penghantaran tau. If yang nak wat biz sendiri boleh join class belajar wat aiskrim bersama-sama dengan founder. Even kalau anda ada nak wat any event pun boleh dapatkan servis Creamade Creation ni. 


Packaging dia pun menarik. Tak sarat sangat but still menarik minat untuk customer beli. So jangan lupa contact fb or IG Creamade Creation untuk dapatkan aiskrim ni. Selain Candy Bubblegum ni ada lagi flavour-flavour yang lagi super sedap. 

Comel kan? huhu..


Abaikan muka excited saya ni. Haha.. Makyong teruja bila dapat aiskrim free!


Misya : Support bisnes kawan-kawan.



No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...