Aiskrim tema biskut raya by Creamade Creations


Salam. Ahha pernah uols makan aiskrim berperisa biskut raya? Rasanya belum pernah lagi any brands yang buat kan? Haa sempena Ramadhan dan Syawal kali ni Creamade Creations produced aiskrim berperisa biskut raya such as Almond London, Mazola dan Tart Nenas. Rare kan? Yes, memang rare and uols patut try sebab saya sendiri dah try flavour Almond London, serius super sedap!!! Memang terasa ala-ala Almond Londonnya. Sekejap je sebekas saya habiskan. Hehe..

Ginilah rupa aiskrim almond london dari Creamade Creations. Rupanya pun dah sangat menyelerakan. Rasanya, apetah lagi! hehe..

Special untuk raya, bekas aiskrim dicoretkan dengan doodle bertemakan raya hasil tangan foundernya sendiri! Very exclusive!


Anak saya pantang nampak aiskrim, memang excited lah nengok bekas comel ni berisi aiskrim ni.

Ada lagi special tau! Selain flavour exclusive, doodle exclusive, for those yang selfie dengan bekas aiskrim yang dibeli, then post it to social media, uols akan menerima e-book recipe rahsia homemade ice cream free of charge! Wow syoknyer... Kalau rajin, bolehlah try wat sendiri aiskrim di rumah. Lagi jimat. Saya dah terima e-book tersebut, Cuma nak wat aiskrim nya tak pasti bila. Hehe..

Oh ya, actually saya pernah share tentang aiskrim brand yang sama sebelum ni. Flavour Candy Bubblegum yang super marvelous. Boleh baca SINI.

Nak dapatkan aiskrim tema biskut raya kegemaran korang, boleh visit IG Creamade Creations atau fanpage di SINI. Walaupun PKP, tetap boleh order via online. Siap anta sampai depan rumah okeys.. Terhad sempena bulan Syawal ni je tau. Cepat sebelum terlambat!!!


Misya : Buat sendiri biskut Mazola tahun ini.


Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts