expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, May 19, 2020

Basque Burnt Cheesecake Homemade Premium Quality

Salam. Siapa peminat cheesecake area Banting dan sekitarnya, this is recommended seller! Honestly Basque Burnt Cheesecake from here super marvelous dengan kualiti premium. Actually seller ni one of my contract officer kat office saya dulu. Kebetulan musim pkp ni plus bulan Ramadhan, beliau pun start this cheesecake project. Saya try order bcos kebetulan runner beliau lalu area Putrajaya. 


What is so special about this cake is boleh pilih nak letak topping caramel @ chocolate @ both. Topping pun homemade tau. So thats why bila makan cake ni terasa premiumnya. Simpan dalam fridge, masuk je mulut wow terus rasa macam di syurga. Hehe.. (Overclaim?) Haha..
But memang sedap cheesecake ni. Bolehlah roger contact number di bawah atau riki-riki her facebook account Siti Balqis. But I'm not sure if after Raya ni, Balqis will proceed this project or not. Kena roger-roger beliau dulu k. 

Misya : Cheese lover tapi takut gemuk.

4 comments :

eynapuzi said... Reply To This Comment

Wahh nampak sedap la 😀

Nur Asyiqin said... Reply To This Comment

Hi misya.. sy tag awak dalam blog sy http://nurasyiqin201.blogspot.com/2020/05/birthday-giveaway-anisa-anuar-official.html jom join GA ni ;)

Semut Senyum said... Reply To This Comment

Assalamualaikum,
Waaahhh..sexy betul kejadian burnt cheese ni.
Saya berminat follow sini... #2248

Misya said... Reply To This Comment

Wow 1st time dengar makanan seksi. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...