expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, May 22, 2020

BP Baryani by Ezz Caterer yang sangat mantap!

Salam. Hujung-hujung Ramadhan ni kadang taktahu dah nak masak apa kan? Even hari-hari biasa pun bosan nak masak. Thus, if teringin nak makan Nasi Baryani original recipe from Batu Pahat, Johor, uols patut try BP Baryani from Ezz Caterer ni. Honestly rasanya tersangat super marvelous lagi mantop! Adoi time menaip ni pun dah terliur. Haha..


My ex-schoolmate yang promote, so saya support biz beliau dengan mengorder biryani ayam dan kambing. Actually this Baryani is from Ampang. If kebetulan ada runner lalu tempat uols plus sanggup bayar delivery charge, bolehlah wat tempahan segera.

Bulan-bulan biasa pun ada but kena contact dulu to ensure dorang beroperasi ke tak. Tapi memang saya jamin, tak rugi if order! :)

Even my friend yang pernah order pun puji kemantapan nasi baryani BP ni. Nak servis katering pun boleh. Whatsapp je admin di nombor tertera di atas. 

Misya : Support biz kengkawan.

1 comment :

Warisan Petani said... Reply To This Comment

Nampak sedap
Harga pun standard

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...