Foldover by McDonalds for Ramadhan special is super marvelous!

Salam. Sorry if entry makanan di tengahari bulan puasa ni mengganggu. Hehe. But untuk berbuka nanti if takdak idea nak makan apa, korang patut try makan Foldover from McDonalds ni. Last year saya try, terus fall in love and this year McD keluarkan semula, memang saya mencarilah. Alang-alang dah habis pantang bersalin kan.. Dapat juga makan. 

Ada 2 jenis foldover ni. Chicken or fish. Last year saya makan yang chicken, memng sedap gilers. This time saya try fish punya. Pon sedap! Size nya pun besar boleh makan 2 orang. Sebab saya sendiri terpaksa share with my husband. 


So uols should try this foldover sebab dia keluar hanya bulan Ramadhan only. Kira kena lah tema nya ala-ala Kebab or Shawarma style Arabian gitu. Macam Properity Burger yang hanya keluar time Chinese New Year. Cepat dapatkannya sebelum terlambat!

Misya : Garlic Sauce in Shawarma is the best sauce.

Comments

  1. Wow. Nampak sedap..

    Jemput join segmen kalau belum k ☺️

    https://ejulz.blogspot.com/2020/04/segmen-ucapan-buat-frontliners-covid-19.html?m=1

    ReplyDelete
  2. Tak pernah cuba lagi sebab McD jauh dari rumah😅.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala sian jannah. Delivery / grabfood pun takda ya?

      Delete
    2. Tak de, kak. Delivery drps peniaga kecil adalah😅.

      Delete
  3. Assalammualaikum.. datang terjah blogwalking sini. Selamat Berpuasa, Selamat PKPB ya.

    hmm idea nie leh buat niaga lepas pkpb nie kot kan.

    http://iskandarx-society.blogspot.com/
    http://iskandarx.blogspot.com/
    https://melayupress.wordpress.com/
    https://twitter.com/iskandarX

    ReplyDelete
  4. Dah lama tak jenguk McD. Lagi la musim PKP,PKPB ni.. Ramai je beratur sampai luar. Kena try jugak nanti bila lalu di McD

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts