OOTD Dhiya Sherina di Syawal PKP

Salam. Bukan mommy je nak OOTD, anak pun sama naik! Haha.. Erina ni pantang pakai baju cantik, dia punya kembang setaman bila dipuji, bukan main excited. Tapi keterujaan tu kejap jela. Lepas tu dia start meragam, siap suh buka baju raya dia. Adoi pening kepala mommy and daddy nya. Tapi after dipujuk, then okla dia pakai baju raya dia sampai petang. Jom tengok babyE gayakan baju rayanya for this PKP's Syawal. 








Baju Erina ni mommy beli from Shopee. Nasib baik jumpa warna purple lilac ni untuk match kan 1 family. Saja beli 1 size besar supaya leh pakai lama. Siap-siap je pakai baju terus amik gambar sebelum moodnya berubah. Memang betul pun lepas ambil gambar terus meragam. haha..

Dah petang, headband dah tunggang terbalik. haha.. Cantik plak dia pakai headband gitu. kikiki..

Sempatlah mommy selfie dengan Erina untuk raya tahun ni. 


Love you mommy!

Nak tengok OOTD mommy boleh jenguk SINI.

Misya : Mencabar bila anak dah pandai tantrum.



Comments

Farhana Jafri said…
comel lah Erina pakai baju raya!
Misya said…
@Farhana Jafri TQ aunty farhana..:)
Han Hanni said…
Comelnya!

Selamat hari raya maaf zahir batin
adianiez AIDA said…
alahai. si kakak pun comel lah hai :)

Popular Posts