Aiskrim McD perisa Melon berjaya menambat hatiku

Salam. Actually dah lama sis dok perhati kat kiosk aiskrim McD ada terpampang new flavour which is Melon. Sis memang suka buah rockmelon ni especially during pregnancy memang asyik hadap buah ni. So memang teringinlah nak try rasa aiskrim McD perisa Melon ni. 


Honestly as usual, McD tak pernah mengecewakan tang aiskrim nya. Sangat sedap! Tak terlalu manis dan memang terasa ketulenan perisa buah melonnya. Sebab buah melon ni jarang orang dapat buat flavour yang betul-betul pure. But McD berjaya melakukannya dan juga berjaya menambat hatiku. Good job!

Sis suka sangat sebab tak terlalu manis. Just nice plus memang sis suka buah-buahan so memang terasa aura fruity-fruity dalam aiskrim ni.

Sis try request yang Melon Choco Dip tapi not available pula masa beli. So just beli Melon Cone. Oh teringinnya nak beli lagi! Serius teringat-ingat rasa buah melon yang sedap tu...


Misya : Pregnant banyak makan buah hasilnya kulit anak cantik.

Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts