Blogger Adianiez spam blog saya?

Salam. Wah selalunya kalau bab spam komen atau likes ni terjadi kat facebook atau instagram. But kali ni agak rare (bagi saya la sebab 1st time kena), saya di spam komen oleh rakan blogger Adianiez. Ahha spam camne tu? Suspen tak? hehe.. Actually saya menerima komen bertalu-talu untuk entry-entry tulisan saya kat blog ni oleh beliau. Dah beberapa hari saya tak on blog saya ni, sekali bila on tengok awaiting comments sangat banyak daripada beliau. Terkejut juga saya. hehe.. Ingatkan peminat fanatik ke yang komen. (Perasan!) hehehe..  So special entry ni saya nak ucap terima kasih bebanyak kat beliau sudi luangkan masa untuk singgah, baca dan turunkan komen kat entry-entry saya. Really appreciate it..

Klik untuk blogwalking


Lebih 10 komen ditinggalkan oleh beliau, panjang-panjang pula komen ditaip. Hehe.. Seronok baca komen-komen positif camni kat our entry kan? Memang saya sangat-sangat hargainya. Especially bila tulisan kita dibaca dan diberi feedback, rasa terharu pun ada. Dahlah baru je menang segmen anjuran beliau sebelum ni. Ngeee... By the way thank you again to sis Adianiez sudi jengah ke blog tak seberapa saya ni. Kita sama-sama kekalkan semangat berblogging ya! Selamat Hari Raya.. :)


Misya : Terima kasih daun keladi, kalau sudi singgahlah lagi. ;)

Comments

  1. Rasa seronok bila rakan-rakan blogger mai komen setiap entri kita hehe

    ReplyDelete
  2. seronok kan bila org komen byk2 mcm ni..
    terasa penat lelah kita tulis entry org hargai sbb org baca dan komen..
    =')

    rajin sgt dia mengomen!

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts