Checkup BabyS 2 bulan dah pandai selfie?

Salam. Kejap je masa berlalu BabyS dah cecah usia 2 bulan which macam biasalah kena pi klinik untuk checkup dan cucuk vaksin. Cuma time PKP ni mommy sorang jela dapat bawa baby masuk klinik. Alhamdulillah berat badan, panjang dan ukur lilit kepala BabyS semuanya normal. Syukur BabyS membesar dengan sihat dan cergas. Sampaikan dah semakin bijak bila mommy ajak selfie, dia dah pandai tengok kamera! Dengan kebotakan kepala BabyS menambah lagi kecomelannya which lagilah mommy nak snap banyak-banyak. hehe..


Yang best BabyS dah pandai senyum-senyum depan kamera. Alahai anak, melting mommy dibuatnya..



Dengan pipi labuh dan double chin dia tu wat rasa nak gomol-gomol je. huhu








Geram nengok gambar-gambar ni. So mommy park kat sini untuk dijadikan kenang-kenangan. Yang penting BabyS sentiasa sihat, kuat dan cergas. Nanti boleh main dengan kakak Erina bila dah besar sikit.


Misya : Sedih nak hantar anak ke pengasuh sebab cuti bersalin dah nak habis. 

Comments

Popular Posts