Erina excited dapat duit raya!

Salam. Hari Raya yang paling meriah adalah kanak-kanak sebab dapat duit raya. Macam anak saya ni si Erina. Walaupun dia tak faham pun function duit raya tu apa. Main ambil je bila orang bagi. Haha. Tahun ni dapat duit raya from her mommy and daddy jela ya. Sebab tak beraya ke mana-mana pun. Takpela, janji kita anak-beranak dapat beraya bersama. Tengoklah gelagat Erina dapat duit raya bukan main happy walhal taktahu sebab apa dia dapat benda alah tu. Hihi..

Yeayyy mokcik kayo! haha..

Tapi untuk apa ni daddy??

Macam cantik je benda alah ni.. 

One from mommy, one from daddy. 


Jom view video Erina masa daddy dia bagi duit raya. Salam pun guna tangan kiri. haha macam-macam hal anakku sorang ni. Takpelah, nanti mommy simpankan duit tu dalam bank ya. Dah besar boleh guna untuk keperluan kamu nanti. 



Misya : Dulu dapat 50 sen je pun dah cukup happy.

Comments

  1. banyak erina dapat duit raya.. nak beli apa je erina???

    ReplyDelete
  2. bdk2 xpham lg tp bila dpt angpaw kemain happy dorg! hihi

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts