Erina posing with new dress by her grandma

Salam. Anak saya ni pantang tiap kali dipuji bila pakai baju baru mulalah kembang setaman! Dia tahu if baju yang dipakai tu baju baru, dia sendiri akan kata cantik. Pastu kita sambung puji, dia pun mulalah tersipu-sipu malu, posing sana posing sini suruh mommy take her photos. Dah namanya anak kepada seorang model, menurunlah kot perangai suka bergambar ke anak. hihi..


Dress polkadot ni dihadiahkan oleh nenek (my mother in law) Erina during her birthday last January. Ingat nak pakai masa gi jenjalan, tapi yela sekarang PKP bukan boleh berjalan mana pun. So pakai jela kat rumah. Nanti simpan-simpan lama-lama tak muat pula. Almaklum budak kan cepat membesar.  








Beginilah anak saya tiap kali dapat pakai baju baru. Cantik ke tak cantik dia tetap kata cantik. huhu. Thank you Nenek hadiahkan Erina dress comel ni. Untong budak ni selalu je dapat baju baru. Cucu perempuan pertama dalam my family and my family in law. So nenek memasing memang sukalah belikan baju kasi Erina melaram. Jimat mommy takyah beli baju baru selalu. hehe. Alhamdulillah rezeki anak. Nanti adiknya Soffea pula boleh pakai.


Misya : Suka juga shopping baju online.

Comments

Popular Posts