Fish Tail Frappucino by Starbucks is WOW!!!

Salam. Dah beberapa kali my friends minta saya review Fish Tail Frapuccino special edition by Starbucks Malaysia ni. Sebab ramai kata sedap sangat minuman ni. Plus rupanya yang ada deco 'fish tail' ala-ala mermaid tu membuatkan sis lagi tertarik nak rasa apa yang hebat sangat this drinks. Ok yesterday dapat juga chance drive-true Starbucks at Shaftsburry Putrajaya after settle cucuk baby 2 bulan, so sis pun try la beli 1.


Honestly my first impression was.... WOW!!!! Sedap gila air ni!! Hahaha.. Sedutan pertama rasa macam mild coffee then lama-lama terasa seperti minum aiskrim paddle pop. Serius sangat sedap! 

Sedutan demi sedutan sis minum memang boleh bikin ketagih. Haha. Cukup rasa lemak, manis dan masin ( from caramel topping). Even manis dia pun just nice not too sweet. Sebab kalau tengok rupa dia macam sangat manis kan?

Yang membuatkan ramai nak beli Fish Tail Frapuccino ni sebab ada 'fish tail' kat atasnya which sis punya fish tail hampir tenggelam. Maybe musim PKP takleh nak swimming. Hahaha.. 

Ginilah rupa fish tail yang dimaksudkan tu. Comel kan? I think this is white chocolate yang diwarnakan sebegini which boleh dimakan ya. Rasanya manis gitew. 

Overall sis bagi 5/5 stars for this Fish Tail Frapuccino (Tropical Splash Edition) by Starbucks Malaysia. Seriously I will repeat it again. Memang sangat wow!!


Misya : Bukan penggemar coffee.

Comments

  1. ooo...fish tail tu boleh makan ye?
    hari tu nampak kawan share kat fb..ingatkan permainan

    ReplyDelete
  2. Saya tak pernah lagi try apa-apa minuman kat Starbucks.

    ReplyDelete
  3. uiii semua dok tayang tropical splash ni.. nampak gaya kena cuba juga nanti ni!

    ReplyDelete
  4. Dua-dua kegemaran saya. Jadi cput kopi+paddle pop mesti mengancam.
    Singgah pagi.

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts