Genap 3 bulan usia Dhiya Soffea

Salam. Tiada yang lebih indah apabila melihat senyuman anak yang dikasihi. Happy 3rd monthsversary Dhiya Soffea! Alhamdulillah hari ni 29 Jun 2020 genap usia BabyS 3 bulan. BabyS juga membesar dengan sihat dan cergas.


Syukur sangat-sangat BabyS pun jenis tak kuat meragam. Walaupun fully breastfeed but takdelah asyik nak mengempeng 24 hours. Huhu. Once bagi bila dah kenyang dia terus stop dan tertidur. Tidur malam pun dari tengah malam (jam 11@12 pm/ sampai hampir Subuh baru BabyS terjaga. Allahuakbar memang senang nak jaga. Moga BabyS membesar jadi anak yang baik dan berguna kepada family, bangsa, agama dan negara in future. 

So far dah 3 bulan usianya ni BabyS dah pandai respon orang senyum kat dia. Macam-macam bunyi dah dia pandai buat. Kira BabyS ni sejenis yang ceria orangnya. Beza dengan kakaknya BabyE, kalau BabyS menangis terus bagi high-pitch. Haha. BabyE dulu start dengan mood sedih dulu then nangis sikit-sikit lama-lama baru high-pitch. Tak sangka bab nangis pun ada beza anak-anak ni ya. Huhu. Ingat sama je semua baby.

Dah pandai ajak orang borak-borak ngan dia. Mulut tu dah start nak cakap macam-macam. Tak tahu lah nanti dah besar sikit berdebatlah dengan kakaknya kot. Hehe. Takpelah nak, janji kamu membesar dengan sihat dan cergas. 


Misya : Sentiasa doakan anak-anak dilindungi Allah swt.

Comments

Perdu Cinta said…
Setiap seorang ada pakej masing-masing.
ezy.xixii said…
comel!
happy 3 months baby.. =)
semoga membesar dgn sihat!
Han Hanni said…
Comel..Jadi anak solehah ye baby sayang!
aienienka said…
alololo tak berasa ya dah tiga bulan. Semoga jadi anak solehah ^^

Popular Posts