Lepas gian mengeteh di pagi hari..

Salam. Dah lebih 3 bulan sis tak makan di luar atau erti kata lain 'mengeteh' especially with my friends. Alang-alang PKBB ni, sis ambil kesempatan ajak my friend Kak Rizaiton breakfast di Food Court, Presint 8, Putrajaya. Which saya memang suka ada 1 gerai nasi lemak ni yang sangat sedap. Sampai-sampai je dah beratur orang beli. But don't worry walaupun begitu pengunjung tempat ni masih follow SOP. Ada guard akan check suhu badan dan perlu catatkan apa yang perlu dalam log book yang disediakan.

Sis punya kegemaran pagi-pagi selalunya nasi lemak. Yang paling best nasi lemak sotong with telur mata kerbau, perghh memang marvelous! Dah makan yang berlemak so minuman sis order fresh orange. Fuh lega tekak pagi-pagi minum air buah fresh.

This is us.. Me with Kak Riz. Kebetulan je ni saya singgah office ada urusan sat, terserempak dengan Kak Riz terus ajak ngeteh sat. Dapatlah berbual panjang sikit. Cuti bersalin saya pun dah nak berakhir so korek-korek lah apa cer terbaru yang berlaku kat office. hehe..

If tengok meja kat belakang kami tu jauh kan? Memang jauh-jauh sebab follow SOP. huhu. Oklah sis pun rasa selamat dan selesa nak makan kat sini. Apa-apa pun gian nak lepak makan-makan gini dapat dilepaskan. Janji patuh SOP ok! 



Misya : Sakit telinga pakai mask lama-lama.

Comments

AzianKhalil said…
Sedapnya... memang sarapan pilihan ty..nasi lemak sambal sotong
Warisan Petani said…
Siap alas daun pisang lagi
terbaiklah
Misya said…
@AzianKhalil kan? Dapat ni pagi-pagi mmg puas hati.
Misya said…
@Warisan Petani tula, mmg sedap nasi lemak kat sini.
Han Hanni said…
best menu sarapan dia... paling best ada geng semeja boleh berbual2 lebih2 lagi bila lama xjumpa

Popular Posts