Menikmati aiskrim with Hershey's Chocolate Shell di rumah

Salam. Guys, saya baru tahu kewujudan benda alah ni which dah lama saya cari. Because I'm one of the ice-cream and chocolate lover. hehe. Selalu kalau nak makan aiskrim yang ada chocolate shell ni kena beli kat luar like McD. But hari tu jenjalan kat Cold Storage Alamanda, ternampak Hershey's Chocolate Shell terus sis rembat sebotol.

Comel je botolnya. Sis saja je beli sebenanrnya untuk test betul ke menjadi chocolate 'shell' nya. haha.


Sebelum guna kena goncang dulu then tuang kat atas aiskrim. Terpulang nak banyak mana. Sis pula memang suka aiskrim perisa vanilla.

Then biarkanlah dalam beberapa saat. Dan confirm memang menjadi chocolate shell tu! Memang sis excitedlah nak makan! Sedap sangat then paling penting boleh topup lagi shell tu. hehe

So, bolehlah menikmati aiskrim with chocolate shell di rumah tanpa perlu keluar rumah. Senang kan? Bagus innovation by Hershey ni.

Harga sebotol? Sis lupa.. Hehe.. Sis kalau shopping tetiba terjumpa benda dah lama cari, memang tak tengok harga terus rembat! haha terukkan perangai? :p


Misya : Cold Storage banyak barang rare.

Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts