Non-stop makan Kacang Sedap Wany Snacks ni!


Salam. Siapa peminat kacang kat sini? Cubalah try Kacang Sedap keluaran Wany Snacks ni. Confirm start je makan, tak boleh non-stop! Sangat-sangat sedap, rangup dan cukup rasa lemak masin manisnya.


To be honest, sis bukan penggemar kekacang. Makan kacang banyak dalam hidup pun masa pregnant anak 1st. hehe. Sebab memang mengidam kacang tapi kacang yang jenis macam gajus atau pistachio camtu. But sis try kacang ni, terus wow! Sekali ngap, nak lagi dan lagi sampai hampir habis sebalang! Uish pelik tetapi benar. huhu

Siap ada tagline "Belum Rasa Tak Percaya, Dah Rasa Tak Boleh Berhenti Punya!" which memang benar buat sis non-stop makan kacang ni bila dah start. Aiyooo...

Actually ni kacang tanah bersalut tepung. Sis pernah ada experience makan kacang sebegini tapi keras sampai nak gigit pun kena kuat-kuat. Terus sis band makan kacang camni. Suddenly cousin sis kasi sis try this one, ok sis surrender! Memang rangup krup krap krup krap tak berhenti. Rasanya if korang peminat kacang tak cukup kalau order sebalang je.



Mana nak dapatkan kacang ni? Boleh roger my cousin Kak Yon di FB Norsham Yon Ali Affandi atau order je kat Shopee di shanaz_Gallery

Oh ya, kalau tak cukup beli dalam balang ni, haa boleh order dalam bentuk pek berkilo-kilo. Klik je whatsapp www.wassap.my/60177145931/kacangpekkiko



Misya : Husband tak minat kacang takut muka naik jerawat.

Comments

Han Hanni said…
sedap ni.. tengok salutan kacang pun dah nampak sedap

Popular Posts