Terkejut menang wang tunai from Adianiez & Anisa Anuar!

Salam. Allahuakbar, online je blog, terbaca komen sis memenangi 2 segmen dan kedua-duanya hadiah wang tunai! Syukur Alhamdulillah.. Rezeki anak-anak agaknya nak dapat duit raya sebab raya kali ni tak dapat beraya ke mana-mana kan? Especially baby Soffea yang baru lahir langsung tak pernah berjalan ke mana-mana since lahir. Thank you so much kepada both bloggers yang memilih sis as one of the winner. Walaupun winner ditentukan by cabutan bertuah dan random.org tapi yela bila nasib menyebelahi, kena berterima kasih kat organizer segmen juga kan. :)

Segmen 1st sis menang cash RM10.00 sempena Birthday Giveway by blogger Anisa Anuar

Secondly sis menang cash RM5.00 dalam Segmen Bloglist PKPB by blogger Adianiez

Masa mula-mula baca komen dorang announce sis as a winner, terkejut sikit. Sebab dah lama tak menang any segment. Join pun sebab sis memang suka support rakan-rakan blogger punya segmen or GA. Plus sis lupa segmen apa sis join sebab banyak sangat. hehe. Yang paling best segmen kali ni sis menang hadiah wang tunai! Both segmen pula tu. Memang terkejut sangat-sangat dapat rezeki berganda. Alhamdulillah rezeki anak-anak sempena Syawal agaknya. To both bloggers, thank you so much anjurkan segmen ni yang membuatkan sis terpilih sebagai pemenang. In future anjurkanlah lagi. hehe.. Moga murah lagi rezeki kalian lepas ni dan teruskan berblogging tau. Kipidap!


Misya : Rezeki tak pernah salah alamat.

Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts