Untung Erina asyik dapat baju baru..

Salam. Menjadi cucu perempuan pertama dalam family sendiri mahupun family mentua memang menguntungkan especially to my daughter, Dhiya Sherina. If tak Nenek (my mom in law) dia, Tok Ibu (my mom) yang hadiahkan baju baru untuk Erina. Hari tu dah posing-posing dengan dress baru from her Nenek (boleh view SINI). Now, again posing-posing dengan dress baru from her Tok Ibu. Actually dress ni dah lama Tok Ibu dia bagi but that time, dress ni agak labuh for her. So, yesterday try pakaikan, Alhamdulillah just nice for her size. Sopan sikit pakai dress labuh kan? hehe..

Like usual,  mommy always act as photographer. 

Comel tak saya? ;)

Actually nak dapatkan photo-photo anak yang menarik ni bukan senang. Kena snap banyak kali sebab biasalah budak-budak tak reti dok diam! Haha. So bila snap banyak kali tu, confirm ada photo yang cantik tersangkut. Yang tak ok, bolehlah delete. 

Budak ni memang suka bergambar cuma yela nak dapatkan dia posing diam camni mencabar kekadang.

Sometimes dia shy-shy cat la pula..


Mommy suruh buat 'peace' tapi jadi lain. haha


Sempat posing dengan helicopter mainan hadiah dari Maksu nya. 

Okla kan ada kenangan Erina pakai baju baru from her Tok Ibu. Thank you Tok Ibu for this cute dress!  Jangan kata Nenek or Tok Ibu, mommy nya ni pun suka dress-up kan anak. hehe.. Almaklum gigirl kan.. Kalau boy takleh pula nak melaram. But hope in future ada rezeki dapat baby boy pula. Ahakss..


Misya : Soffea boleh recycle baju Erina nanti.

Comments

Popular Posts