Wajib try Poppiscekelat yang mewah tapi murah ni!

Salam. Another food yang wajib try is Popia Berintikan Pisang dengan Topping Chocolate ni! Beberapa kali this thing dok lalu-lalang lat wall FB sis, which posted by my husband's cousin, Nadia and kali ni tak tahan, sis terus order. Plus my mom in law share dalam group whatsapp family pun order juga and she said sedap. Ok sis order 2 pek kecil berlainan topping.
1st pek, topping coklat cair yang tersangatlah menggoda. Tengah taip ni pun dah rasa terliur dah. Haha..

2nd pek sis minta mix kan topping kitkat and Oreo. Ada 1 lagi topping iaitu Chipsmore but sis tak minat. Amacam, nampak mengancam tak?

Ok apa yang menariknya this is food innovation yang sis dan husband puji lah sebab honestly sangat sedap dan sangat kreatif. Memang boleh gi jauh if seller teruskan. 

Dan yang paling penting harganya sangatlah murah untuk popia bersaiz besar gini. 1 box kecil ni ada 5 pieces only RM10.00! Just add-on RM2.00 untuk any topping. Murah kan? 

Dalamnya inti pisang sangat soft dan manis pisangnya. Kira bila gigit je terasa juicy pisangnya, dengan topping mewah gini perghh ala-ala di syurga pulak rasa. Hehe..

Rezeki anak-anak, cousin siap bagi duit raya sekali untuk BabyE and BabyS masa COD this poppiscekelat. Moga murah lagi rezeki dorang lepas ni. TQ so much!

BabyE excited nengok coklat banyak gini. Nasib baik dia tak celup terus tangan dia. Haha..

Budak-budak biasalah, last-last dia makan topping coklat je. Sampai comot jadinya. Takpelah nak janji kamu happy.

By the way siapa yang terliur juga nak tru popia coklat ni boleh visit instagram dorang @poppiscekelat segera. Ada contact number Awin my cousin kat sana. Serius korang takkan menyesal order popia coklat ni. Moga their business will be success!


Misya : Kena control pengambilan benda manis takut berat badan naik. Hehe..

Comments

Cik TK said…
uuiii menggodanya coklat tu...
NA said…
Macam-macam inovasi makanan dah sekarang.

Popular Posts