BabyS dah pandai pegang botol susu sendiri

Salam. Semalam saja test bagi BabyS pegang sendiri tangkai botol susu and then she made it! hehe.. Like her sister, umur around 3-4 bulan dah pandai pegang tangkai botol susu. Comel je la bila baby dah pandai pegang sendiri botol susunya. Dahlah size botol hampir nak sama besar dengan saiz muka sendiri. Menambah-nambah lagi kecomelannya. Mommy geram so mommy snap lah gambar wat kenangan.


Alololo.. Melting tengok dia. 


Tapi sekejap jela dia pegang. Masih belum pandai sepenuhnya lagi nak control tangkai botol tu. But tak kisahlah because this is another perkembangan yang baik kan? Janji BabyS membesar dengan sihat.

Dah puas menyusu dia jelir-jelir lidah pula. hehe

Ok dah kenyang! Alhamdulillah.. So far BabyS masih fully breastfeed. Belum lagi campur bagi minum susu formula. Like her sister mommy bagi fully exclusively BF until 6 months. But kakaknya masuk 8 bulan dah start mix dengan susu tepung kambing jenama Ar-Rayyan until setahun 6 bulan which mommy disahkan pregnantkan BabyS time tu. So hopefully BabyS dapat breastfeed lebih lama. Moga ada rezeki BabyS. At least untuk 2 tahun. Amin.. 



Misya : Baby girl memang suka bergambar.

Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts