Black Forest Pie by McD

Salam. Ahha now McD tengah promo aiskrim dan pie perisa Black Forest. So baru-baru ni sis berpeluang try Black Forest Pie. Actually sis macam fobia sikit nak makan pie from McD ni sebab pernah beli yang perisa chocolate sebelum ni sangat mengecewakan. Tapi sis bagi peluang untuk try flavour black forest ni pula. On tak on? Lets see..


Bila sis keluarkan pie ni warnanya coklat gelap mengingatkan sis kepada pie coklat yang kureng sedap sebelum ni. haha boleh plak gitu kan? Takpe-takpe sis kena cuba juga sebab dah beli, rugi tak rasa. 


And hasilnya sis suka pie ni! Sedap sangat gabungan rasa cream dan black forest yang tak terlalu manis. So, thank you to McD kerana mengembalikan kepercayaan sis terhadap your pie. haha. So sis bagi 4/5 bintang! Mana lagi 1 star? Sebab warnanya gelap sangat kot. hahaha.. Sis bukan rasis tau. Tapi entahlah, first impression itu penting. Giteww.. But pie ni sedap. Uols patut try. 




Misya : Hitam itu menawan.

Comments

  1. Nampak sedap. Tak pernah lagi cuba pie mcd yang berperisa coklat.

    ReplyDelete
  2. Mcd jauh..tak dapat nak rasa


    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/08/cuya-join-pertandingan-sajak.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts