Cupcake sedap dari Suzana Kitchen

Salam. Ahha terliur tak tengok cupcakeni? Menarik kan hiasan dia? Saya tengok pun rasa sayang pula nak makan sebab cantik sangat. Hehe. This is one of the cupcake from Kak Suzana yang merupakan officemate saya. 


Kami 1 office share ramai-ramai beli cupcake ni, so saya order 2 biji je nak rasa dulu. Tak sangka sangat sedap cupcake ni. Nyesal order 2 jek. huhu

Keknya sangat lembut dan moist. Toppingnya pun sangat gebu then ada chocolate sauce ditengah-tengahnya. Ada taburan hiasan gold, red love plus blueberry yang sangat cute. Tetiba rasa mewah pula bila makan cupcake ni. Kira bila makan kek ni complete lah combination rasa manis masam masin creamy.


Sedap sangat wehh cupcake ni! Next time boleh order lagi. Sebiji cupcake ni RM4.00 je harganya.



So area Putrajaya dan berhampiran yang teringin nak makan cupcake or nak order macam-macam jenis kek lagi boleh visit IG Suzana Kitchen.


Misya : Pipi gebu sebab banyak makan.

Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts