Inilah bapak zaman sekarang!

Salam. Haha baca tajuk je dah suspen kan? hehe.. Walaupun nadanya seperti marah tapi sebenarnya tak marah pun. Ginilah gaya husband saya bila kekadang kena take over jaga baby tapi dalam masa yang sama nak main game. Adoyai suamiku.. But don.t worry keadaan ni sekejap saja. Saja bagi baby test position baru. Almaklum baby kadang bosan asyik baring je. Yang bagusnya BabyS rileks je bila daddy dia dukung camni. Macam syok plak dia. Umo baru 3 bulan tapi kuatnya tengkuk dia tegakkan kepala sampai mommy pulak rasa seriau.







Hehe bila tengok balik macam kelakar pun ada. Entah apa la si BabyS fikirkan ya? Husband saya ni bukanlah gamer tegar pun. Saja kadang hilangkan bosan main game bola. Favourite dia dari zaman sekolah game ni. Dah ada anak 2 orang pun masih main game yang sama! Nasib lah dapat anak perempuan. If boy, memang boleh jadi geng lah main game nanti. huhu. Ginilah ya style bapak-bapak zaman sekarang? 


Misya : Cuba minimumkan penggunaan gadjet depan anak-anak.

Comments

  1. zaman sekali masing2 pegang phone, pegang remote. hehehe.. orang zaman dulu pegang cangkul, tukul, sudip bagai.hehehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts