Keropok ikan berperisa || Buah tangan dari bos

Salam. Rezeki pagi ni dapat Keropok Ikan Berperisa yang sedap ni. Dah lama sebenarnya sis tak makan keropok ni. Tapi takdelah sampai mencari. Hari ni kebetulan bos baru masuk office, dia cuti beberapa hari sebab balik kampung di Kelate, so dia bagilah anak buahnya keropok ni as buah tangan. Memang ngam sambil wat kerja sambil mengunyah keropok ni. Kurang sikit rasa mengantuk. Hehe. 

TQ Kak Afaf for this kudap-kudapan. As usual sedap dan rangup. Pedas-pedas manis. Ada 1 lagi jenis saya suka iaitu Keropok Ikan then disertakan sos keropok dalam bekas kecil. Sedap juga. Lama tak makan yang tu. But this one pun ok juga. 


Misya : Husband peminat keropok lekor.

Comments

  1. Sedap keropok ni
    Sebungkus sekali hadap aje

    ReplyDelete
  2. Favourite anak-anak ni, krup krup krup

    ReplyDelete
  3. ni kalau rangup + tak masuk angin, memang SEDAPPP! makan satu, satu tak sedar dah habis hahaha

    ReplyDelete
  4. Kami orang pantai timur, walaupun selalu makan keropok2 macam ni. Tapi memang tak pernah jemu. Hadap sambil buat keje/tengok TV, memang habis sebungkus..

    ReplyDelete
  5. Keropok favourite. Selalu jadikan snek masa buat assignment.

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts