Makan kek free dari Nurshawldelight

Salam. Kat office saya ni boleh kata almost every week kami dapat makan kek free hasil air tangan our Timbalan Pengarah, Puan Tosiah. Actually beliau memang seorang baker. So semalam beliau sedekahkan kek Oren Sunquick kat kami. Saya kalau kek oren ni memang suka tapi agak payah nak jumpa kek oren yang sedap. Nak buat sendiri entah bila. Tu pun belum tentu menjadi. So memang excited lah nak rasa kek oren Puan Tos ni sampai ambil 2 potong. hehe..  


To be honest, dah lama saya tak makan kek oren yang sangat gebu, moist dan sedap camni! Memang marvelous! Sampai sekarang masih imagine kesedapan kek oren Puan Tos ni. Cukup rasa masam oren, manis, masin plus aromanya pun bikin terliur. haha..


Rupanya pun memang nampak sedap apetah lagi rasanya. hehe 


So, for those yang duk Putrajaya dan berhampiran bolehlah order kek ni dan pelbagai lagi jenis kek even yang deco-deco pun ada daripada Puan Tos. Boleh visit IG beliau di @Nurshawldelight @Nurshawldelight @Nurshawldelight


Misya : Moga murah rezeki bos.

Comments

  1. sedapnya.. bau oren tu msti besttt!

    ReplyDelete
  2. Aduh tengok pon terliur dah..sedapnyaaaaaa..best la memang selalu dapat makan kek..macam nak order je heheh

    ReplyDelete
  3. Alahai...sedapnya kek macam ni... kek yg krim2 semua tu kurang minat... kek macam.ni la sedap. Kena pula dengan teh o panas kurang manis...pehhhh

    ReplyDelete
  4. Nyumm.. Mmg nmpk moist dia hehe

    ReplyDelete
  5. @AzianKhalil uish teh o panas, ptg2 hari mmg marvelous!

    ReplyDelete
  6. @anakdenesor orderla. mmg sangat sedap and highly recommended. hehe

    ReplyDelete
  7. kek ni kalau lembut gebu sedap secukup rasa memang fuhhh! satu kek besar pun boleh den sorangg hahaha

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah. Rezeki..
    Keknya nampak best.. Nampak moist

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts