Orang Sunquick Cake by Nurshawldelight || Sangat cantik dan sedap!

Salam. Cantik tak saya? Eh silap! Haha gedix! Cantik tak kek yang saya pegang ni? hehe.. Inilah kek Orange Sunquick versi terkini daripada Nurshawldelight. Kali ni baker nya menambah deco lukisan tangan bertemakan buah oren (tapi macam buah tembikai) hehe jangan marah tau Puan Tos. But as usual rasa kek ni tak pernah mengecewakan. Sebelum ni pun saya pernah share tentang kesedapan kek oren ni dalam story saya di SINI. Tapi masa tu kosong je atas dia takde deco pape. But this time early in the morning Puan Tos dah whatsapp saya suruh rasa dan minta tolong saya review serta promote kan keknya ni. Rasa sangat berbesar hati bila one of big boss kat office beri kepercayaan untuk review hasil air tangan beliau. Terharu.... ~_~ ngeee... 



Mula-mula tengok kek ni rasa sayang nak potong dan makan. Cantik sangat!



Again for those yang stay area Putrajaya dan sekitarnyayang teringin nak order kek yang sangat cantik dan sedap ni boleh visit dan follow her IG

 @Nurshawldelight @Nurshawldelight @Nurshawldelight 

atau facebook Bunga Sakura Pink.. 

Serius sedap confirm tak menyesal punya!


Cukup rasa manis, masam, masin like me. Haha giteww!




Misya : Takda bakat sangat dalam food decorating.

Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts