6 September 2020 || Happy Birthday Ayah!

Salam. September ni macam-macam celebration berlaku in my family. 6 September 2020, Happy Birthday buat Ayahanda tercinta! Syukur Alhamdulillah dapat celebrate birthday ayah sis sebab kebetulan jatuh hari weekend. Dapatlah sis balik Somban jap spending time with him for his birthday.


Comel tak ayah sis? hehe.. Sis belanja kek dan makan-makan di KFC. Just a simple celebration for my dad's birthday. Actually ini hanyalah sedikit sahaja dapat sis buat which kalau ikutkan tak terbalas jasa ayah sis membesarkan sis. 

Happy sebab dapat makan KFC! haha.. Almaklum, dah lama kami tak keluar sama-sama since PKP. Ni pun nasib baik ada space untuk kami sekeluarga makan dan celebrate birthday sebab almaklum KFC mengehadkan jumlah pelanggan yang boleh dine-in untuk penjarakan sosial. But so far dipermudahkan dan kami pun dapat bergumbira.

To Ayah, semoga Ayah sentiasa diberikan kesihatan yang baik, dipermudahkan segala urusan, dilimpahi rezeki, dipanjangkan dan diberkati usia serta bahagia dunia akhirat.

Sonok ye dapat kek? hehe..

Ayahbondaku tercinta.. Semoga mereka kekal berkasih sayang till jannah. TQ to my mom sebab prepare all the bouquet and balloons for this simple celebration. Nampak meriah kan?


Happy Birthday ayah! We love you so much!



Misya : Kasih ayah tiada penghujungnya.



 

Comments

  1. happy birthday pakcik :D

    jom join GA ni https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/08/520-giveaway-by-garaeki.html

    ReplyDelete
  2. happy birthday pakcik semoga panjang umur dan murah rezeki

    ReplyDelete
  3. Terima kasih semua yang wish dan mendoakan untuk ayah saya. Really appreciate it. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts