7 September 2020 || 7 tahun usia perkahwinan

Salam. Alhamdulillah syukur nikmat Tuhan, semalam 7 September 2020 genap 7 tahun usia perkahwinan kami. Happy 7th Wedding Anniversary to us! hehe.. The best part, my husband did surprised me by sending a beautiful flower bouquet petang semalam. Rasa terharu, happy dan berbunga-bunga gitu. hihi.. Thank you suamiku Incik Ahmad Nurhazafi. 



Gigih runner yang menghantar this flower to my office walaupun basah kuyup dek hujan. TQ Mr. Speddy Delivery!


So apalagi, feeling-feeling syahdu la kan sebab dapat munge! hehe..



A beautiful words from my husband.. Actually tak sedar pun our marriage dan masuk 7 years. Pejam celik pejam celik dah 7 tahun kami bersama. Alhamdulillah.. Dikurniakan 2 orang puteri melengkapkan kehidupan kami sefamily. For me 7 tahun tu ibarat budak nak masuk darjah 1. So masih jauh perjalanan kami dan diharapkan ikatan jodoh kami berkekalan till jannah. Amin..

Lama tak dapat surprise camni so sis macam excited la sampai suruh member office snap gambar bebanyak. But lighting tak berapa nak hado so gini jela hasilnya. huhu. TQ Ira for snap the photos..



More years to go.. Moga ikatan suci ini terus berkekalan dan kami sentiasa diberi kekuatan dalam menempuhi apa jua rintangan. Yang penting kami dapat membesarkan anak-anak dengan sebaiknya. I love you my husband, Ahmad Nurhazafi. 



Misya : Tiada yang sempurna.


Comments

  1. Happy 7th Wedding Anniversary buat misya n hubby.. masa berlalu sekejap aje kan

    ReplyDelete
  2. Happy anniversary, Kak Misya. Semoga terus dikurniakan kebahagiaan di samping keluarga.

    ReplyDelete
  3. Happy Anniversary Misya and Husband..

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts