Senarai Peserta Special September GA by Misya

Salam semua. Dah hantarkan penyertaan uols untuk memenangi 5 hadiah special dari saya? Kalau belum cepat-cepatlah hantar ya! Masih ada masa sehingga 30 September 2020 ini. Klik SINI untuk tengok apa hadiah-hadiahnya dan cara-cara nak join. Yang dah join, thank you so much atas sokongan anda. Jom semak if nama anda tersenarai dalam list peserta yang join. Sis dah asingkan ikut hadiah pilihan masing-masing. If ada nama tertinggal, inform sis ya. :)




Hadiah No. 1 

1. Atie Zieya (Blogger)
2. Fizah Abdul Halim (Blogger)
3. Ammi (Blogger)
4. Cuya (Blogger)
5. JMBELOG (Blogger)
6. Hezzy Alia (Blogger)
7. Inlove Wanda (Blogger)
8. Ieqynn Xtrada (Instagram) 
9. Aku Sang Lagenda (Blogger)
10. CT Cheery (Blogger)


Hadiah No. 2
1. Nrhsanahnbihah (Instagram)
2. Rayyan Arsalam (Instagram)
3. Azian Khalil (Blogger)
4. Farhana Jafri (Blogger)
5. Dunia Alam (Blogger)
6. Fiza Aizzawa (Blogger)



Hadiah No. 3

1. Sha Mohamed (Blogger)
2. JMBELOG (Blogger)
3. Nor Ain Rusli (Blogger)
4. Mia Liana (Blogger)
5. Shikin Razali (Blogger)
6. Shida Radzuan (Blogger)
7. Ira Fizah (Blogger)
8. Mamapp (Blogger)
9. Ibucida (Blogger)
10. Ejulz (Blogger)

Hadiah No. 4

1. Tiara Sapphire (Blogger)
2. Rasyidahshere (Blogger)
3. Nur Asyiqin (Blogger)
4. Ayu Idris (Instagram)
5. Radhia Razali (Blogger)


Hadiah No. 5

1. Fizah Abdul Halim (Blogger)
2. Ayu.Ju (Blogger)
3. Ombak Bergigi (Blogger)
4. Cik Nuralisha (Instagram)
5. Aienienka (Blogger)
6. Sheila Adziz (Blogger)

Wow nampaknya penyertaan daripada blogger amat memberangsangkan. Cuma saya belum masukkan semua peserta dari kalangan bukan blogger yang menghantar penyertaan di instagram saya @marvelousmisya. So yang ada blogger or takde blogger pun boleh join GA ni. Tak sabar nak umumkan siapa yang bertuah mendapat hadiah-hadiah GA saya ni. Dah boleh buat solat Hajat kot. hihihi.. Ok thank you again sudi join. Moga kita semua sama-sama dilimpahi rezeki. Sayang uolss..!




Misya : Agak sedih tak ramai blogger lelaki sudi join. Taknak ke hadiahkan something untuk orang tersayang?

Comments

  1. bykkk org join , hope ada rezeki.. amin

    ReplyDelete
  2. Hadiah 1 dan 3 byk persaingan ^_^
    saya chek in sini..Hadiah No.3 List No.6

    ReplyDelete
  3. Good luck kepaslda semua peserta!!!

    ReplyDelete
  4. Good luck kepada semua peserta!!

    ReplyDelete
  5. Wow menarik..kena join jgk nih. All the best semua 🤗

    ReplyDelete
  6. Best of luck kepada semua yang join..

    ReplyDelete
  7. Good luck semua ! 🥰 bestnya dapat sama-sama support dan meriahkan GA ni hihi

    ReplyDelete
  8. Dah tengok senarai hadiah, semua best-best!! hehe Good luck semuaaaa!! ^_^

    ReplyDelete
  9. semoga rezeki milik kita bersama..

    ReplyDelete
  10. yeayy nama mama ada.. good luck semua

    ReplyDelete
  11. ado tu nama. All the best semua ^^

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts