Special September Giveaway by Misya

Salam semua. Sempena bulan September ini, sis baik hati nak lancarkan Special September Giveaway by Misya khas meraikan my wedding anniversary and birthday! Banyak hadiah sis nak bagi untuk follower-follower sis tak kisah dari blog, instagram mahupun facebook. Sebagai tanda menghargai sokongan uols kat sis yang sendu ni. hehe.. So, how to participate and win this GA? Actually sis akan bersiaran langsung (live) on Facebook malam ni jam 9.00pm untuk maklumkan cara-caranya. But special for rakan-rakan blogger here, sis launch dulu GA ni so that uols dah boleh draft dan hantarkan penyertaan. Jom support this GA!


First of all apa hadiah yang sis nak bagi? 


1. Set lengkap berus makeup (10 batang) - yang suka melaram atau makeup tu confirm suka!
2. Inner (anak tudung) jenama Qainissa - inner ni lain daripada yang lain dan sangat-sangat best! Boleh view cara sis pakai inner ni di my Youtube channel 



3. Set brooch berkilauan original from Sabah bah.
4. Sepasang blouse fishtail jenama Meamass (warna dark blue saiz SS). Sis pernah pakai this blouse warna hitam dipadankan dengan kain batik jawa, sangat-sangat nice..



5. Sepasang baju kurung pahang nan biru (kain satin tebal) jenama Busana Siti Hawa (saiz S). Lebih kurang macam model ni pakai.

Cantik kan?


So, guys walaupun hadiah-hadiah yang sis bagi ni semuanya barangan untuk wanita tak bermakna kaum Adam tak boleh join this GA tau. Mana tahu if menang bolehlah hadiahkan kepada isteri atau ibu atau anak atau girlfriens atau tunang or sesiapa as long as bukan bini orang. hehe.. Kalau penyertaan memberangsangkan insyaAllah sis akan tambah hadiah. :)


Acaner nak join? Tak susah pun. hehe..

Blogger (Terbuka kepada Blogger Malaysia, Indonesia, Singapura dan Brunei)

1. Follow blog saya - SINI , my IG - SINI dan my Youtube Channel - SINI. Wajib tau follow syarat ni if anda ada ketiga-tiga akaun ni. Saya akan check 1 by 1. hehe. How to check?

2. Sila like dan tinggalkan komen pada mana-mana gambar/ video di IG dan video di Youtube. Just mention "Support GA Misya" dan nama blog dalam komen okeys. (The best part, saya akan follow dan subscribe back your IG & YT)

3. Create entry bertajuk 'Special September Giveaway by Misya', copy banner GA di atas sekali dan backlink ke entry ini.
 
4. Nyatakan anda nak hadiah no. berapa dalam entry. (Jangan lupa tau!)
 
4. Komen link entry penyertaan di sini.

Sampai bile penyertaan dibuka? Sampai hujung bulan ni which is until 30 September 2020 jam 11.59 malam.

Yang takdak blog boleh join ka? BOLEH!!! As long as ada IG. 

Instagram

1. Follow my IG @marvelousmisya
2. Like banner GA macam di atas atau gambar GA di bawah
3. Komen nombor hadiah yang anda inginkan. Tag 3 rakan instagram anda.


Ok, macam  mana pemenang akan dipilih?

Cabutan bertuah akan dibuat by name of participant (dikumpul dari FB, IG dan Blog) untuk setiap hadiah yang dipilih. Pemenang akan diumumkan dalam tempoh 1-2 minggu selepas GA tamat.  

If ada hadiah yang tidak dipilih oleh peserta? Jadi milik sis la. Hahaha tidak.. Sis akan pilih secara random peserta yang tak menang untuk menerima hadiah tersebut. Okey jelas?

So, jemput view my FB Live malam ni jam 9.00 pm untuk memeriahkan lagi suasana pelancaran GA ni. TQ so much for the supports!:)


Misya : Nervous ada orang support ke tak.

 

Comments

  1. JOINED :)

    https://zieyaweasley.blogspot.com/2020/09/special-september-giveaway-by-misya.html
    ig / youtube : atie zieya

    ReplyDelete
  2. Fizah join tau Misya

    https://www.fizahabdulhalim.com/2020/09/special-september-giveaway-by-misya.html

    ReplyDelete
  3. Sha joint
    https://kasihkuamani.blogspot.com/2020/09/special-september-giveaway-by-misya.html

    ReplyDelete
  4. hi Misya..
    Ammi join juga (https://sheilaarshad.blogspot.com/2020/09/special-september-giveaway-by-misya.html)

    ReplyDelete
  5. Wahh. Meriah betul hadiah2 nya misya. Lumayan 🤩

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe marilah join if ada rezeki sis dapat salah 1 hadiah.

      Delete
  6. All the best pada semua yang join giveaway Misya ini :)

    ReplyDelete
  7. bismillah..

    saya dah lama follow..tpi nak tahu gak..mana button follow akak kat blog?
    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/09/special-september-giveaway-by-misya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh alahai tak jumpa ya? Akak letak belah kiri blog ni. Tula baru tuka theme blog tak pasti apa blogger lain nampak kat blog akak. Huhu. Btw tq for joining dear..

      Delete
  8. Nak join juga tapi saya takde ig. All the best kpd semua yg join 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh tiara boleh je join. Yg wajib folo ig n youtube if peserta mmg ada ig n yt. Klu takde takpe join je. :)

      Delete
    2. ok. done join sis :)

      https://www.tiarasaphire.com/2020/09/special-september-giveaway-by-misya.html

      Delete
  9. Hi Misya Tari join ya??


    Https://www.diarytari.blogspot.com/2020/09/Special - September - giveaway - by - Misya - html.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam dear. Sis tak boleh buka link kamu. Mohon hantarkan semula link ya if masih berminat untuk join. TQ..

      Delete
  10. Saya joined :) https://youthayuju.blogspot.com/2020/09/special-september-giveaway-by-misya.html

    ReplyDelete
  11. Saya join ye sis,salam perkenalan https://rasyidahsheresimpleblog.blogspot.com/2020/09/special-september-giveaway-by-misya.html

    ReplyDelete
  12. join

    https://belogsjm.blogspot.com/2020/09/special-september-giveaway-by-misya.html

    ReplyDelete
  13. Join :)

    https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2020/09/special-september-giveaway-by-misya.html

    Pisttt.. blog akak dah berwajah baru ye. Huhuuu..

    ReplyDelete
  14. http://www.zianaeunos.com/2020/09/special-september-giveaway-by-misya.html

    ReplyDelete
  15. joinnnn

    https://www.mialiana.com/2020/09/special-september-giveaway-by-misya.html

    ReplyDelete
  16. ummi join ;)
    http://nurasyiqin201.blogspot.com/2020/09/special-september-giveaway-by-misya.html

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum, saya join dan support..

    https://www.shikinrazali.com/2020/09/special-september-giveaway-by-misya.html

    ReplyDelete
  18. Done follow dan join

    https://itsmelyya.blogspot.com/2020/09/special-september-giveaway-by-misya.html

    ReplyDelete
  19. https://inlove-wanda.blogspot.com/2020/09/special-september-giveaway-by-misya.html

    Done :)

    ReplyDelete
  20. om join

    http://www.ombakbergigi.com/2020/09/special-september-giveaway-by-misya.html

    ReplyDelete
  21. Salam Shida Join!
    http://www.duniashida.com/2020/09/special-september-giveaway-by-misya.html

    ReplyDelete
  22. Ira join.
    Salam kenal Misya.

    https://ira-fizah.blogspot.com/2020/09/special-september-giveaway-by-misya.html

    ReplyDelete
  23. Ops tertinggal link plak

    http://www.mamapipie.com/2020/09/special-september-giveaway-by-misya.html

    ReplyDelete
  24. Hai Misha! Aien join ya. Heee~

    http://www.aimisyahirah.com/2020/09/special-september-giveaway-by-misya.html

    IG: aienienka
    YT: nika ash

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ aien.. Tapi ain salah paste link ya? hehe

      Delete
  25. Heehe kite join ye tq ^^

    https://akusanglagenda99.blogspot.com/2020/09/special-september-giveaway-by-misha.html

    ReplyDelete
  26. Done join https://ctcheery87.blogspot.com/2020/09/special-september-giveaway-by-misya.html?m=1

    ReplyDelete
  27. salam kak misya sorry lambat nak join giveaway ni. Maaf sangat. Ni link ye

    https://www.farhanajafri.com/2020/09/special-september-giveaway-by-misya.html

    ReplyDelete
  28. https://www.aziankhalil.com/2020/09/special-september-giveaway-by-misya.html

    done join

    ReplyDelete
  29. TQ semua yang join. Jangan lupa check penyertaan anda di http://www.aimisyahirah.com/2020/09/senarai-peserta-special-september-ga-by.html if tertinggal. hehe

    ReplyDelete
  30. Done join ye Misha..Mujur sempat lagi join ni..

    https://madamcaramel.blogspot.com/2020/09/special-september-giveaway-by-misya.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts