Agen beg jenama F.timber (Dropshipper)

Salam.. Actually dah lama sis tercari-cari peluang untuk jana extra income. Dengan keadaan ekonomi yang tak berapa baik ni, at least ada la back up just in case memerlukan. Tapi bukanlah nak buat any bisnes besar-besaran atau jual produk yang memerlukan modal yang besar. Just memenuhi masa lapang dan dalam masa yang sama sis boleh share apa yang sis suka. So sis pilih untuk jadi agen dropship. Banyak juga sis survey nak jadi dropship ni. Daripada produk baju, tudung, suplemen, beauty product dan sebagainya. But one day, sis ternampak iklan pencarian dropship oleh jenama beg terkenal iaitu F.timber kat facebook sis. Beberapa kali juga dok lalu-lalang kat wall. Sis pula memang peminat setia beg-beg keluaran jenama F.timber ni. Tiap kali birthday or anniversary, kalau request hadiah beg from husband mesti nak brand F.timber. Don't know why but memang sebati dengan jiwa sis plus design-design begnya yang memenuhi my taste. Giteww.. 

So disebabkan sis peminat setia F.timber plus memang sis dah lama survey nak jadi agen dropship, makanya sis pilih F.timber. Saja anta application. Terpilih atau tak, wallahualam. But today I am so happy bila nama sis terpilih as agent dropship F.timber!!! OMG happynya sis!!!

Happy plus nervous! Haha.. Why nervous? Sebab dah lama tak involve in any business so rasa janggal pula. Takut nanti takdak orang nak beli produk F.timber dari sis. Hehehe.. So secara rasminya, sis umumkan sis adalah one of the agent dropship bagi beg-beg keluaran jenama F.timber!! So, nanti sis update lagi tentang beg-beg F.timber ya. Sis dah bertahun-tahun pakai jenama ni. Mula-mula dulu ingatkan F.timber ni dari oversea (sebab ingatkan ada kaitan dengan jenama Timberland) but this is local brand. But to be honest, beg-beg F.timber memang best. Tiap kali pakai memang feeling dia macam jenama mewah from oversea. Because of the quality and material they used it setanding dengan brand popular yang lain. Sebab tu sis berani cuba jadi dropshipper F.timber ni. 

Hope urusan sis dipermudahkan and jangan lupa support sis tau. Ingat, if nak cari beg, cari sis ok! Gerenti puas hati, dapat beg berjenama with very affordable price. Stay tune for the next update! ;)


Misya : Mana tahu ada rezeki lebih sis buat Giveaway beg F.timber lepas ni.

Comments

  1. wahhhh ! congrats!! hope bisness dropship ni berjaya menjana pendapatan !

    ReplyDelete
  2. Wah tahniah 😍 tak sabar nak tgok update bag2 F. timber dari kak Misya 🥰

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts