Cara mengukur saiz beg F.timber

Salam semua. If uols tengok katalog beg-beg keluaran F.timber, mesti ada dinyatakan ukuran beg kan? Supaya senang uols nak agak beg tu besar mana mengikut kegunaan uols. Dalam katalog dinyatakan ukuran height (tinggi), width (lebar) dan length (panjang). Tapi maybe ramai confuse kat mana ukuran tu diambil sebab setiap beg lain-lain jenis dan design. Don't worry, walaupun beg F.timber ada pelbagai jenis tapi konsep ukuran size begnya tetap sama. So, sis share kat sini how to measure your bag size. Jadi bolehlah ambil pembaris atau pita pengukur untuk test.

Hopefully panduan ni berguna untuk uols nanti sebelum membuat any pembelian. Takut nanti dalam gambar beg tu nampak besar, tapi rupanya bila sampai, kecil sahaja. So better gunakan panduan measurement ni dulu ya untuk mengukur saiz beg yang uols nak beli. Jadi nanti uols betul-betul dapat beg bersaiz yang diingini. Customer puas hati, sis pun senang hati. Kita sama-sama murah rezeki! Hehe..

So, yang mana nak tengok katalog tu boleh view di my IG @f.timber_putrajaya atau jemput join telegram Katalog F.timber Putrajaya. Ada beratus jenis bag F.timber yang cantik-cantik yang uols boleh pilih. Selamat bershopping! :)

Misya : Risau kalau ukuran badan meningkat.

Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts