Free Product Review hingga Disember 2020

Salam semua. Rasanya rakan-rakan blogger ramai tak tahu sis sebenarnya tengah giat dan rancak membuat product review secara PERCUMA untuk sesiapa yang memerlukan. Especially seller-seller yang terjejas akibat penularan wabak Covid-19 ni. Produk apa yang sis review? Tak kisah janji ianya selamat dan tak memudaratkan dari segi kesihatan, fizikal, mental dan emosi. hehe.. 





Nak tahu lebih details tentang free review ni, boleh tonton my explanation dalam clip below :

 


Berikut details akaun media social saya :-

Instagram : @marvelousmisya
(19k followers)

Blog /Website :
(2k followers with 1000++ viewers setiap hari)

(2.05k subscribers)

Berminat? Boleh emel saya di aimi@aimisyahirah.com for more details. Hopefully dengan free review dapat membantu para seller kat luar sana. Just sumbangan kecil dari sis buat anda semua. Moga kita semua dilimpahi rezeki mencurah-curah lagi lepas ni. 


Misya : Support local business.

Comments

  1. good luck sis!!!! and thank you sbb bantu membantu ni :)

    ReplyDelete
  2. bagusnya, semoga beroleh pahala berpanjangan :)

    ReplyDelete
  3. macam berminattt ja ni .. nakkkkkk

    ReplyDelete
  4. Wahh free review 😍 semoga dimurahkan rezeki selalu buat kak Misya 🥰

    ReplyDelete
  5. wahhh semoga dimurahkan rezeki misya.. marilah kita support produk lokal

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts