Pengumuman Pemenang Special September GA by Misya

Salam semua. Yeahhh masa yang ditunggu-tunggu telah pun tiba! Especially buat para peserta Special September Giveaway by Misya yang telah diadakan sepanjang bulan September yang lalu. So, hari ni sis nak umumkan siapakah pemenang bertuah kelima-lima hadiah yang sis tawarkan. Jeng jeng jeng....;)



Jom kita tengok siapa yang kenaaaaa.............!


Hadiah No. 1  (Set Berus Make-up)

CT Cheery (Blogger)


Hadiah No. 2 (Inner Qainisa)

Azian Khalil (Blogger)


Hadiah No. 3 (Brooch Set)

Mia Liana (Blogger)



Hadiah No. 4 (Blouse Fishtail)

Ayu Idris (Instagram)



Hadiah No. 5 (Baju Kurung Riau)

Ayu.Ju (Blogger)


Yeayyyy tahniah kepada semua pemenang!!! Alhamdulillah rezeki uols kali ni. Kepada yang tak menang, jangan sedih-sedih tau. InsyaAllah next time sis buat GA lagi jangan serik join lagi. hehe.. Thank you to all participants yang sudi luangkan masa join my GA. Almaklum syarat-syaratnya agak banyak sebab hadiahnya pun banyak. hehe.. Untuk para pemenang, sila emelkan details seperti nama, alamat penghantaran dan nombor telefon ke aimi@aimisyahirah.com atau dm my IG @marvelousmisya dengan seberapa segera. InsyaAllah weekend ni sis pos kan kesemua hadiah. 


So, selesai sudah my GA untuk kali ni. Syukur Alhamdulillah. Again, thank you so much for joining it. Yang tak join but still sudi singgah my blog pun sis ucapkan thank you so much. Moga kita semua dilimpahi rezeki dan dipermudahkan segala urusan. Thanks again!



Misya : Kongsi kegembiraan.

Comments

  1. congrats buat pemenang yang bertuah...

    ReplyDelete
  2. tahniah pada yg berjaya... Cheery meh tenyeh muka akak dengan berus mekap tu meh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe meh2. Cheery pun baru perasan menang GA nih.

      Delete
    2. Alhamdulillah terima kasih Aimi..cheery baru perasan. Dah email dah. Mintak maaf lambat sebab cheery kat kg. Biasalah kat kg line xbagus. Kejab Ada kejab xde. Tahniah jgk pada pemenang lain 🤗

      Delete
  3. alhamdulillah... terima kasih banyak-banyak. Mia dah bagi butiran ke emel misya... (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. entri dari mia... https://www.mialiana.com/2020/10/menang-special-september-giveaway-by.html

      Delete
    2. https://www.mialiana.com/2020/11/hadiah-special-september-giveaway-by.html

      Delete
  4. Alhamdulillah 🥰 dah emel dah . Terima kasihh kak Misya 🥰🥰

    ReplyDelete
  5. Allhamdulillah. Tahniah semua pemenang

    ReplyDelete
  6. Tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts