Sea Salt McFlurry sedap ke?

Salam. Pernah makan aiskrim berwarna biru? Pernah ke tak pernah, sis rasa uols patut try aiskrim Sea Salt McFlurry by McDonalds ni. Baru je keluar awal minggu lalu, sis kebetulan drive true McD so dia offer this new ice cream flavour. Sedap katanya, so sis pun try.


To be honest sis tergoda dengan warna biru Sea Salt McFlurry ni. Haha. Biru dia nampak romantik gitu. Nak makan pun sayang takut dah tak cantik. Haha boleh plak camtu ek?
Ok, review dari segi tekstur, like other McD ice-cream juga. Tapi dengan blue colour tu membuatkan flavour kali ni looks different than other McD's ice-cream. How about it taste? Masin ke? Yes, masin tapi bukanlah sampai tahap boleh kena darah tinggi. Hehe. If pernah makan Salted Caramel punya edition, yes rasa dia lebih kurang begitu. The best part this one tak terlampau manis. Complete combination rasa manis, masin dan lemaknya. Then dalam dia ada tabur macam biskut yang dihancurkan. Taktahu apa tapi sedap bila makan tu ada something rangup boleh dikunyah sambil menikmati keseluruhan rasa aiskrim ni. Perfecto! 
So untuk Sea Salt McFlurry ni, sis bagi 5/5 bintang! Siapa belum cuba, bolehla cuba.


Misya : Belum manis tahap potong kaki.

Comments

  1. aduh..tadi nak beli dah nak rasa tapi tekak sakit :( huaa byk sis punya review ni rasa mcm nak juga beli esok

    ReplyDelete
  2. Wahhhh sis terliur I malam2 tengok sea salt ni hehe. I tak dapat lagi nak rasa sebab bila nak order selalu habis 😂😂😂

    ReplyDelete
  3. dulu pernah cuba aiskrim sea salt yang family mart tu, sedap! So nanti mesti Cik TK akan cuba yang McD punya. Mesti sedap!

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts