Segmen 10 Blogger Terpantas by Misya

Salam semua. Diam tak diam rupa-rupanya tahun 2020 ni adalah tahun ke 10 sis bergelar seorang blogger (sambilan). So, sebagai tanda sis menghargai sokongan para rakan blogger yang sudi follow sis dan membaca entry-entry mengarut sis, today sis nak lancarkan satu lagi segmen khas. Bersempena ulangtahun ke 10 sis as blogger. Haa gitew... Segmen ni simple je. Yang penting uols ada bloglah. hehe.. Kena pula dengan bulan Oktober which bulan 10 kan? Dah macam nak buat sales 10.10 pulak! hahaha.. Don't worry sis bukan nak jual apa-apa pun. hehe..



Sebelum-sebelum ni memang sis suka anjurkan segmen blogger terpantas ni. So,now i'm back with the same segment. How to join? 

1. Wajib follow my blog www.aimisyahirah.com

2. Wajib follow my instagram @marvelousmisya dan @ftimber_putrajaya

3. Copy dan paste banner di atas dalam entry anda bertajuk 
"Segmen 10 Blogger Terpantas by Misya" dan backlink ke entry ini. 
4. Extra syarat dalam entry tersebut, anda nyatakan apa yang berkaitan tentang diri anda yang berkaitan dengan angka 10. Tak kisahlah apa-apa janji ada kaitan dengan nombor 10. (Contoh : Mungkin anda suka  nombor 10 sebab nombor ni bertuah ke, atau favourite football player anda pakai jersi No. 10 ke, nombor rumah anda 10 ke, ada 10 orang anak ke atau anda pernah couple dengan 10 orang girlfriend ke, ahaks.. & etc)

5. Last sekali publish entry anda dan copy paste link entry di ruangan komen di bawah.



So, what is so special about this segment? 

10 blogger terpantas pertama yang menghantarkan penyertaan automatik sis akan follow dan buat special review untuk blognya. Review 1 per 1 tau. Bukan sekali harung 10 blog dalam 1 entry. So, sis takkan release peserta yang telah komen penyertaan supaya uols tertanya-tanya dah berapa orang yang join this segmen. Surprise gitew..;)

DAN

Sis akan pilih 1 orang pemenang untuk memenangi hadiah misteri dari sis. Hadiah apa? Tunggu... Sis akan announce kemudian. Surprise lagi! hahaha... (Dengan syarat dalam entry tu ada mention story kaitan angka 10 dan anda)


Bila last submit penyertaan? 


31 OKTOBER 2020 

jam 11.59 malam.


So, apa tunggu lagi? Cepat submit your entry okeys!

SENARAI PESERTA DAN PEMENANG

Misya : Angka bertuah saya 9.

Comments

  1. Sha joint..
    https://kasihkuamani.blogspot.com/2020/10/segmen-10-blogger-terpantas-by-misya.html
    Done follow blog dan IG..
    Owh ya link IG yang @ftimber_putrajaya tu macam broken.. Sha kena search baru jumpa..

    ReplyDelete
  2. Hai Misya... salam kenal ye... kakmim join segmen 10 ni.. sebab mmg special jugak 10 ni bg Kakmim :)

    https://mimyara.blogspot.com/2020/10/segmen-10-blogger-terpantas-by-misya.html

    ReplyDelete
  3. om join, http://www.ombakbergigi.com/2020/10/segmen-10-blogger-terpantas-by-misya.html

    ReplyDelete
  4. ammi join juga kalini..

    https://sheilaarshad.blogspot.com/2020/10/segmen-10-blogger-terpantas-by-misya.html

    ReplyDelete
  5. join

    https://belogsjm.blogspot.com/2020/10/segmen-10-blogger-terpantas-by-misya.html

    ReplyDelete
  6. https://thejagungspirasi.blogspot.com/2020/10/segmen-10-blogger-terpantas-by-misya.html

    join!

    ReplyDelete
  7. Naim join..

    https://pemudattbc.blogspot.com/2020/10/segmen-10-blogger-terpantas-by-misya.html

    ig : @naimttbc

    ReplyDelete
  8. bismillah.
    aida join ye. moga ada la rezeki the great first 10 ha ha ha ha...
    https://www.adianiez.com/2020/10/segmen-10-blogger-terpantas-by-misya.html

    ReplyDelete
  9. Cik TK join!! Moga dapat jadi 10 terpantas!

    https://tetikusmerah.blogspot.com/2020/10/segmen-10-blogger-terpantas-by-misya.html

    ReplyDelete
  10. Aien join Misya!

    https://www.aienienka.com/2020/10/segmen-10-blogger-terpantas.html

    ReplyDelete
  11. shida join misya :)
    http://www.duniashida.com/2020/10/segmen-10-blogger-terpantas-by-misya.html

    ReplyDelete
  12. Ika join ya
    https://ikashoid.blogspot.com/2020/10/segmen-10-blogger-terpantas-by-misya.html

    ReplyDelete
  13. nieyl join :)

    https://www.nieylanadia.com/2020/10/segmen-10-blogger-terpantas-by-misya.html

    ReplyDelete
  14. Nanti nak cari masa utk buat draft entry ye..

    ReplyDelete
  15. joinnnnn

    https://www.mialiana.com/2020/10/segmen-10-blogger-terpantas-by-misya.html

    ReplyDelete
  16. http://zzzyy.blogspot.com/2020/10/segmen-10-blogger-terpantas-by-misya.html

    ReplyDelete
  17. Petang-petang or malam-malam sikkt saya join ya. Sempat lagi ni

    ReplyDelete
  18. Mrs. A join ;-)

    https://mrsablogstori.blogspot.com/2020/10/Mrs.A-join-10-blogger-terpantas-by-Misha.html#more

    ReplyDelete
  19. om join http://www.ombakbergigi.com/2020/10/segmen-10-blogger-terpantas-by-misya.html

    ReplyDelete
  20. Salam, saya join.

    https://www.safirulamar.com/p/segmen-10-blogger-terpantas-by-misya.html

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum, saya join dan support...

    https://www.shikinrazali.com/2020/10/segmen-10-blogger-terpantas-by-misya.html

    ReplyDelete
  22. saya join segmen ni..

    https://www.budakpening.com/2020/10/segmen-10-blogger-terpantas-by-misya.html

    ReplyDelete
  23. Saya Join

    https://www.safirulamar.com/p/segmen-10-blogger-terpantas-by-misya.html

    ReplyDelete
  24. ala, x sempat nak masuk top 10.. hehehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts