Wajah dulu dan kini pelakon Mohabbatein

Salam. Para peminat filem Hindi dulu-dulu mesti tahu tentang filem Mohabbatein ni kan? Rupa-rupanya dah 20 tahun usia filem ni. So rasanya ramai nak tahu after 20 years, bagaimana wajah terkini para pelakon Mohabbatein. Makin lawa dan handsome ke dorang? Hehehe.. Almaklum 20 tahun tu agak lama dah kan. Mesti banyak perubahan dorang. Jom saya share wajah-wajah pelakon (semasa Mohabbatein ditayangkan) dan wajah terkini dorang. Bolehlah melepaskan kerinduan for those yang minat. :)

Uday Chopra, nampak macam tak banyak berubah kan? Just kelihatan lebih matured.

Sharmita Shetty, wow berbeza habis dulu dan kini. Macam orang lain pun ada. Ada yang kata Sharmita buat plastic surgery. Wallahualam. Tapi beliau kelihatan lagi muda di usia kini banding 20 tahun lepas. 

Jugal Hansrah, nampaknya wajahnya seiring dengan usia. Hehe.. 20 tahun lepas, baby face sangat. Now dah macam kebapaan gitu. Sesuailah dengan usia beliau.
Kim Sharma, tetap cantik dulu dan sekarang!

Jimmy Shergill, fuhh apasal makin hot?? Hahaha.. 
Preeti Jhangiani still pretty like her name. 

Shah Rukh Khan, tetap maintain cuma almaklum faktor usia wajahnya makin matured dengan gaya rambut dan jambang terbaru. But he still hero filem Hindi legend sedunia!
Aishwarya Rai, tetap gorgeous even pernah hadapi masalah berat badan lepas bersalin. But now she is back with her new style. 
Amitabh Bachan, watak legend as pengetua Gurukul. Makin tua makin berkarisma. Dengar khabar beliau dan sefamily termasuk menantunya Aishwarya Rai dijangkiti virus Covid-19. Tapi dah pulih rasanya dan sedang berehat. Moga dorang baik-baik saja. 


So amacam? Walaupun dah berusia bukan alasan untuk tak jaga penampilan kan? Tak semestinya artis je kena jaga kan.. Kita orang biasa pun boleh kekal sihat dan cantik if pandai manfaatkan masa dan tenaga yang ada. Hehe tetiba sis membebel pula. Mana tahu tetiba dorang ni wat comeback dalam filem baru ke kan. Mohabbatein 2.. Ahhaaaa.. Takde ke producer filem Hindi terfikir idea ni? ;) Confirm meletop punya sebab setiap pelakon Mohabbatein ada peminat tersendiri. 

Misya : Jarang tayang kat TV.

Comments

  1. Makin berumur makin cntik n hensem pelakonny

    ReplyDelete
  2. tua dah diorang macam sekejap je masa berlalu hehehe

    ReplyDelete
  3. betul, jarang tayang dekat tv cerita ni, kecuali kalau raya ke, apa2 ke baru tayang. cerita ni best plus lagu dia terngiang-ngiang jer..hihi

    ReplyDelete
  4. Paling suka pasangan uday dengan sharmi tu. Tak ingat apa nama dia dalam mohabattein. Vikram dengan apa tah 🤦🏼‍♀️

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts